Gündemİlçe HaberleriSiyaset

VE KARESİ KAZANDI

31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiren ve bu gün mazbatayı alması beklenen Karesi Ak Parti Belediye Başkan Dinçer Orkan, sonuçların kendileri açısından memnuniyet verici olduğunu ifade ederek oy kullanan tüm vatandaşlara ve rakibi Levent Tellioğlu’na teşekkür etti.

Di̇nçer O

ORKAN “İKİMİZDE BAŞARDIK”

Orkan, basına yaptığı açıklama ile kendisini kutlayan Levent Tellioğlu için de “ayrıca Levent Tellioğlu beyefendiye de hem seçim sürecinde, hem de sonuçlar açıklandıktan sonra gösterdiği demokratik tavrı ve beyefendiliği için teşekkür ediyorum. Her ikimiz de uzlaşıcı ve uzlaştırıcı siyaseti ön planda tutarak temiz yarıştık. Bu nedenle bu yarışta fazla oy almış olmama rağmen ben ‘ikimizde Başardık’ diye düşünüyorum. ” şeklinde konuştu.

Dinçer Orkan Vatandaşla

LEVENT BEYDEN İSTİFADE EDECEĞİZ

Orkan, Karesi’de demokrasi şöleni havasında oyunu kullanan tüm vatandaşlara da teşekkür ederek “Seçim çalışmalarında sık sık dile getirdiğimiz gibi bize gibi oy veren, ya da vermeyen diye hiçbir ayrım yapmadan hizmete devam edeceğiz. Hatta seçim kampanyasını yürütürken zaman zaman değerli eleştirilerde ya da tespitlerde bulunan Levent Tellioğlu beyefendiden de kendisi ile istişare etmek suretiyle istifade edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu