GündemTürkiye Gündemi

Yalı Çapkını Son Bölüm

Yalı Çapkını son bölüm. Yalı Çapkını’nın 35. bölümü dün izleyici karşısına çıktı. Her bölüm olduğu gibi bu bölümde de büyük ses getirdi.

Yalı Çapkını Son Bölüm

Yali Capkini Son Bolum

Yalı Çapkını bu sezon en çok ses getiren dizileri arasında yerini aldı. Sevilen dizide Seyran ve Ferit’in aşkı hep gelgit yaşıyor. Peki Seyran ve Ferit bu gölümde barıştı mı? İki aşık 35. bölümde kavuşabiliyor mu? İşte son bölümde yaşananlar…

Yali Capkini Son Bolum 2

Yalı Çapkını Gülseren Budayıcıoğlu’nın kitabından uyarlanarak diziye çevrildi.  Gerçek bir hayat hikayesi olduğu iddia edilen dizi herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 35. bölümde de aynı istikrarı sürdürdü. Özellikle Ferit ve Seyran aşkının kavuşamaması tüm izleyenleri kızdırıyor. Peki 35. bölümde iki aşık kavuşabildi mi? İşte hepsinin cevabı…

Yali Capkini Son Bolum 3

Yalı Çapkını 35. Bölümde Yaşananlar

34. bölümün sonunda Kazım, Seyran’ı Ferit’ten kopararak eve götürüyor. Seyran’a söz geçiremeyen Kazım soluğu Seyran’la beraber Saffet Ağalarda alır.  Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin’i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. İntihar etmeye kalkar. Ferit ise Tarık’ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Ayrıca Seyranı sevdiğini söyler. Tarık ise Ferit’in bu hamlesine Orhan’a gözdağı vererek karşılık verir.

Yali Capkini Son Bolum 4

Sonrasında ise Seyran’ın geceyi Ferit’le geçirdiğini kardeşinden öğrenen Tarık, Seyran’a kendisini Kazımlara geri götürmeyi teklif eder. Seyran bu teklifi kabul eder.

Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir. Bununla birlikte Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise önce teklifi kabul eder ama hiç beklemediği biri ziyaretine gelir. Farit’in babası Orhan Seyran’ı uyarır. Seyran Orhan’ın söylediklerine dayanamaz ve Ferit’le kaçmaktan vazgeçer. Seyran Antep’e geri döner.

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu