Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Yavuz Subaşı: Kılıçdaroğlu’nun Projesi İdealleri Yerle Bir Etme Projesidir

Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  İngiliz yayın organı BBC’ye verdiği röportajı hatırlattı. Kılıçdaroğlu’nun ‘ hayatımın projesi’diyerek açıkladığı proje ile gerçeklerden uzak olduğunu dünyaya gösterdiğini söyledi.

 

 

Kılıçdaroğlu İpekYolunu Canlandıracakmış!

Yavuz Subaşı: Kılıçdaroğlu’nun Projesi İdealleri Yerle Bir Etme Projesidir….  “Kemal Kılıçdaroğlu’ na göre bu projesi ile Türk Dünyası ile buluşacakmış ve İpek Yolu’nu yeniden canlandıracakmış” dedi. Ayrıca, Türkiye’yi Çin’e bağlayacakmış. Dahası, yeni bir ticaret ve taşıma koridoru olacak bir otoban, karayolu ve demiryolu ile Türkiye Çin’e bağlanacakmış dedi ve tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu 2023 Vizyonunda İlkesiz Siyaset Çizgisinde

Subaşı açıklamasında “Türkiye Yüzyılı’ na gireceğimiz 2023 yılında vizyonsuz ve ilkesiz, ne yapacağını bilmeyen bir kişi Türkiye’yi yönetmeye talip ”dedi. Beraberinde, Kılıçdaroğlu’nun hayatının projesinin Tebriz-Tahran-Türkmenistan ve Kazakistan Çin güzergâhını kapsadığına işaret etti.

Azerbaycan Yok Olur Zafere Gölge Düşer

Kemal Kılıçdaroğlu’na sorular yöneltti. Subaşı; Sendeki Azerbaycan’a karşı olan tavrının sebebi nedir? Can Azerbaycan’ı bu saçma sapan göstermelik projene katmaman, proje dışında bırakman neyin göstergesidir? Dahası nerelere mesaj vermek istiyorsun? dedi. Projenin gerçekleşmesi halinde Azerbaycan’ın yok olacağını ve Karabağ zaferine gölge düşeceğini belirtti.

Erdoğan’ın Dış Politikadaki Başarısına Dikkat Çekti

Subaşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde dış politikadaki başarısına dikkat çekti. Türkiye merkezli eksen vurgusu yaptı. Ayrıca, “Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri siyaset üstü olup Türkiye’nin kırmızı çizgisidir, olmazsa olmazıdır” Dedi.

İdealleri Yerle Bir etme Vaadi!

Ayrıca Milletvekili Yavuz Subaşı,“ Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk Dünyasının büyük ideallerini yerle bir etmeyi vaat eden tamamen hayal ürünü olan bu projeleri Asil Milletimiz 14 Mayıs’ta çöp sepetine atacaktır ”şeklinde konuştu.

…Yavuz Subaşı: Kılıçdaroğlu’nun Projesi İdealleri Yerle Bir Etme Projesidir…

Haber: Kamil Akyürek

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu