Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Yavuz Subaşı Sosyal Donatı Alanında Depremzedelerle Birlikte

Yavuz Subaşı Sosyal Donatı Alanında Depremzedelerle Birlikte

 

Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı Gaziantep İslâhiye’de sosyal donatı alanlarını inceledi. Depremzedeler için oluşturulan sosyal donatı alanlarında çocuklara özel mekânlarda yaratıldı. Bu alanlarda çocuklara psikososyal destekte sağlanıyor.

 

31424354

Subaşı “Islahiyedeki Konteyner Kentte afetzede vatandaşlarımızla birlikteyiz.Birlik, beraberlik ve dayanışma vakti. Devletimiz ve tüm ekipler canla başla çalışmalara devam ediyor.Rabbim milletimize ve devletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın. ”ifadelerini kullandı.

 

5446

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı 6 Şubat’ta yaşanan iki büyük depremin ardından Islahiye’de  görev almış ve burada koordinasyon sağlamıştı. Bölgedeki çalışmalarını devam ettiren Milletvekili Subaşı bölgeye yapılan sosyal donatı alanlarındaki depremzedeleri ziyaret etti. Ziyaretinde depremzede ailelerle ve çocuklarıyla bir araya geldi. Subaşı, Gaziantep İslâhiye’ye yapılan sosyal donatı alanları için Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı “Depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının hızlıca çözümü için gece-gündüz çalışmalarımız devam ediyor ”dedi.

Muhammed Can Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu