GündemSporTürkiye Gündemi

Yılmaz: “Er Meydani Kumluca Güreşleriyle Açılıyor”

Yılmaz: “Er Meydani Kumluca Güreşleriyle Açılıyor”

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz  “15-16 Mayıs’ta, bayramdan hemen sonra Kumluca güreşleriyle er meydanımızı açıyoruz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ TARİH VERDİ

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Encümen Toplantısı Birlik ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığında Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz toplantıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin  Böcek’e güreşe desteklerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz konuyla ilgili ,”Buraya gelmeden önce ilgili bakanlıklarla da görüşmeler yaptık. 15-16 Mayıs’ta, bayramdan hemen sonra Kumluca güreşleriyle er meydanımızı açıyoruz. Pandemi önlemlerini alarak hasretle beklediğimiz güreşlerimizi yapacağız.” açıklaması.

 “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Böcek ise, er meydanının Kumluca güreşleriyle açılacak olmasından mutluluk duyduğu belirtti. Yılmaz “Güreşlerimiz başlıyor. Sosyal mesafeyi koruyarak, ayrıca yasa yönetmelik içerisinde, bakanlarımızın da izniyle elimizden geleni yapacağız. Sağlığımız önemli. Bütün vatandaşların duyarlı olmasını istiyorum. Ata sporumuzu kurallara dikkat ederek, aynı azim ve kararlılıkla devam ettirmek istiyoruz.”. Yapılan toplantıya Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, birliğe üye belediyelerin başkanları ile Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve ayrıca Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu