Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Yılmaz’ın Nazarlık Sevinci

Yılmaz’ın Nazarlık Sevinci

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz AK Parti Kongrelerinde ortaya çıkan samimi görüntülerden etkilendi. İlçelerde düzenlenen ve şenlik edası ile gerçekleşen kongrelerden etkilendiğini ifade eden Yılmaz “burada ki atmosferi, adeta bayramda aile buluşmasını andıran güzellikleri yaşamak, benim için anlamlı ve büyük bir keyif” dedi.

 

Manset Alani Olcu 1

Yılmaz’ı Mutlu Eden Nazarlık

Geçtiğimiz hafta AK Parti’nin ilçelerde düzenlediği, Pandemi sürecinin dikkate alındığı, mesafeli olsa bile sıcak görüntülere sahne olan kongrelerde ortaya çıkan birliktelik ve uyum, hem il Başkanı, hem Milletvekilleri, hem Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının yüzünü güldürüyor. Bigadiç’te ki kongrede yaşlı bir kadının konuşmalar sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a yaklaşarak doğal bir tavırla nazarlık takması sonucunda yaşadığı mutluluk ve Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun Doğu Akdeniz’de yaşananlarla ilgili olarak “dün atımızın üzengisini öpenlerin bu gün konuşmaya hakkı yok”  cümlesi kongreye damga vurdu.

“Ekrem Sındırgı İçin Bizi Uyutmuyor”

AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin’in konuşmacı olarak sahneye çağırdığı Milletvekilleri ve Başkanlara zaman zaman espri yapması ve esprilere verilen yanıtlar kongreye katılan teşkilat mensuplarının kahkaha atarak alkışlamasına neden oldu. Sındırgı’da ki kongrede, Milletvekillerinin Belediye Başkanı Ekrem Yavaş için, “Sındırgı’ya hizmet almak için bizleri uyutmuyor” esprisi ise ‘yaparsa Ekrem Başkan Yapar’ sloganı ile tempo tutmaları yine kahkaha tufanı ve alkışlarla karşılandı.

Haber: Kamil Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu