GündemTürkiye Gündemi

14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı Yakalanınca Savunması Şaşırttı

14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı Yakalanınca Savunması Şaşırttı. Annesi tarafından bir süre kalması için dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genç kız, dedesini bıçaklayarak yaraladı. Neden yaptın sorusuna ise verdiği cevap herkesi şaşırttı.

 

14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı Yakalanınca Savunması Şaşırttı. Annesi Tarafından Bir Süre Kalması Için Dedesinin Yanına Bırakılan 14 Yaşındaki Genç Kız, Dedesini Bıçaklayarak Yaraladı. Neden Yaptın Sorusuna Ise Verdiği Cevap Herkesi Şaşırttı.

 

Dedesini Bıçakladı Sonra Kaçtı

14 Yaşındaki Kız Dedesini Bıçakladı Yakalanınca Savunması Şaşırttı. Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Konya – Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveli Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki H.A.’yı, 2 gün önce annesi bir süre kalması için dedesi İdris A.’nın (66) yanına bıraktı. H.A., gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle evde bulunan ekmek bıçağı ile dedesi İdris A’yı bıçaklayarak evden kaçtı. Yara alan yaşlı adamın sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine iletti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalesinin ardından ekipler İdris A.’yı ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına aldı. Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi.

 

14 Yasindaki Kiz Dedesini Bicakladi Yakalaninca Savunmasi Sasirtti 2

Boksör gibi hareket yaptı

Olay yerinde inceleme gerçekleşti. Ardından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli torunu yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 14 yaşındaki şüpheli H.A. 8 yıldır boks eğitimi aldığı ortaya çıktı. Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesinde bir cadde üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. H.A.’yı ekipler sağlık raporu alınmak üzere Konya Numune Hastanesine getirdi. Kendini görüntüleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaptı. Ardından “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” diye cevap verdi. İha’nın edindiği bilgiye göre ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüpheli “isteyerek yapmadım, farkında değildim” dedi. Olayla ilgili soruşturma başladı.

 

14 Yasindaki Kiz Dedesini Bicakladi Yakalaninca Savunmasi Sasirtti 3

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu