GündemTürkiye Gündemi

19 Yaşındaki Genç Babasını Bıçakladı

19 Yaşındaki Genç Babasını Bıçakladı. Baba saatin geç olması nedeniyle eve gelmeyen 19 yaşındaki oğlu ile tartıştı. Tartışma sırasında 19 yaşındaki genç babasına bıçakla saldırdı.

19 Yasindaki Genc Babasini Bicakladi 1

Geç Geldin Kavgası

19 Yaşındaki Genç Babasını Bıçakladı. Olay, Bolu- Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baba Mustafa Ç., saatin geç olması nedeniyle eve gelmeyen 19 yaşındaki oğlu Umutcan Ç.’yi telefonla aradı. Telefonda babasıyla tartışan genç daha sonra eve geldi. Evde büyüyen tartışma sonrasında Umutcan Ç. evde bulunan ekmek bıçağıyla babasına saldırdı.

 

19 Yasindaki Genc Babasini Bicakladi 2

 

Ekipler Olay Yerine Geldi

Umutcan Ç., bıçakla babasını baldırından ve kulağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri Umutcan Ç.’yi gözaltına aldı. Yaralı babayı ise sağlık ekipleri ambulansa bindirdi. Ardından, hastanede tedavi altına aldı.

 

19 Yasindaki Genc Babasini Bicakladi

 

“Babası, Umutcan’ı ısırdı”

Umutcan Ç.’nin olay öncesinde yanında bulunan arkadaşı ise olayı anlattı. İHA’ya konuşan Umutcan Ç.’nin arkadaşı, “Kapının önünde kavga etmeye başladılar. Babası, Umutcan’ı ısırdı. Isırdıktan sonra bıçağı aldı evden. Bıçakladığı yeri görmedim ben” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

19 Yasindaki Genc Babasini Bicakladi 3

Bolu Hakkında

Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’nin Batı Karadeniz Bölümü’nde yer alan bir il. Bolu ili nüfusu: 314.802’dir. Bu nüfusun %74,4’ü şehirlerde yaşamaktadır (2020 sonu). İlin yüzölçümü 8.313  km2‘dir. İlde km2‘ye 38 kişi düşmektedir. (Bu sayı Merkezde 132’dir.) İlde yıllık nüfus % 0,42 oranında azalmıştır. İl merkezinin denizden yüksekliği: 741 m.’dir. 2020 yılında TÜİK verilerine göre merkez ilçeyle beraber 9 İlçe, 12 belediye, bu belediyelerde 93 mahalle ve ayrıca 487 köyü vardır.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu