Balıkesir Son Dakika HaberleriSiyaset

3 Başkanın Mesajı Dikkat Çekti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç’u ziyaret ettiler. Ziyaretleri sırasında önemli mesajlar verdiler.

3 Başkanın Mesajı Dikkat Çekti

4 Baskandan Ortak Mesaj
3 Başkanın Mesajı Dikkat Çekti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan MHP İl Başkanı Niyazi Tunç’u ziyaret etti. Ziyaret sırasında başkanların ‘ittifak birlikte güçlü’ mesajı dikkat çekti.

“Canla başla çalışmaya devam edeceğiz”

Başkanlar Yücel Yılmaz ve Dinçer Orkan, Başkan Tunç ve ekibine yeni görevleri dolayısıyla başarılar diledi. “Cumhur İttifakı olarak şehrimizi ve milletimizi daha da ileriye taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” mesajı verdiler.

4 Baskandan Ortak Mesaj 1
3 Başkanın Mesajı Dikkat Çekti

“Bu birliktelik hem genelde hem yerelde devam edecek”

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç Belediye Başkanlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Tunç, “Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu birliktelik hem genelde hem yerelde devam edecek. Balıkesir’de başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ve takdir ediyoruz. Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz, bundan da mutluluk duyuyoruz” dedi.

Haber Merkezi

MHP İl Başkanlığı Görev Dağılımı Yapıldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu