GündemEkonomiTürkiye Gündemi

6.284 M² İmarlı Arsa Mahkemeden Satılık

6.284 M² İmarlı Arsa Mahkemeden Satılık! T.C. Gökçeada (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özelliklerini açıkladı.

 

6.284 M² İmarlı Arsa Mahkemeden Satılık

1 11

1 NO’lu Taşınmazın Özellikleri:

Çanakkale İl, Gökçeada İlçe, KUZULİMANI Mahalle/Köy, Kuzu limanı Mevkii, 435 Ada, 2 Parsel, Taşınmaz, ilçe merkezinin kuzeydoğusunda yer alıyor. Öte yandan kuzu limanı plajına 400 m, feribot iskelesine 1.000 m mesafededir. Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı veya zirai muhdesat bulunmamaktadır. Ayrıca deniz manzarasına sahip.

 

2 10

Adresi: Çanakkale Gökçeada Kuzu limanı

Yüzölçümü: 6.284 m2

İmar Durumu: Konut + turizm alanı lejantında ayrık nizam konutta emsal 0,20 2 kat, turizm amaçlı emsal 0,30 2 kat yapılaşma koşullarına tabidir.

Kıymeti: 14.767.400,00 TL

KDV Oranı : %8

 

Öte yandan Satış şartları ise şu şekilde oldu

1- Birinci ve ikinci arttırma belirtilen gün ve saatler aralığında açık artırma suretiyle. Elektronik Satış Portalı’nda (esatis.uyap.gov.tr) olacak. Bu artırmada Elektronik Satış Portalı’nda olacak. Ayrıca tekliflerin malın muhammen kıymetinin yüzde ellisini güvence altına alacak. Hem de satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından hangisi fazla ise: Bu miktarı ve ayrıca bu miktara ilave olarak paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi şartı ile ihale olunur.

 

2- Artırmaya katılabilmek için, mahcuzun muhammen kıymetinin yüzde onunu karşılama durumu olacak. Ayrıca bu tutardaki nakit teminatın en geç artırma süresinin bitiminden önceki gün saat 23.30’a kadar satışı yapan; icra dairesinin banka hesabına Elektronik Satış Portalı üzerinden yatırılması.

Ayrıca gösterilecek teminatın, teminat mektubu olması hâlinde, artırmaya katılacaklar veya ilgili banka tarafından, en geç artırma süresinin bitiminden önceki iş günü mesai bitimine kadar satışa konu mahcuzun muhammen kıymetinin yüzde onunu karşılayacak. Dahası tutarda kesin ve süresiz banka teminat mektubunun, satışı yapan icra dairesine elden. Ayrıca sistem alt yapısı oluşturulduğu takdirde elektronik olarak tevdi edilmesi zorunlu olacak.

 

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre; ilanın Birinci Satış Günü

  • 07.2023 10:12’de.

Detaylar İçin Tıklayınız.

 

Gazetemerhaba

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu