GündemEkonomi

AYYILDIZ PROJESİ BAŞKAN YILMAZ’A TANITILDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı yücel Yılmaz Balıkesir-İzmir yolu üzerinde yapımına başlanan Ayyıldız Proje konutları ile ilgili bilgi aldı.

 

BAŞKAN YILMAZ PROJEYİ DİNLEDİ

 

Ayyıldız İnşaat Konsorsiyumu adına konuşan Metin Bayram, Balıkesir İzmir yolu üzerinde hayata geçirilmeye başlanan 2etap 400 daireden oluşan Ayyıldız Projesi ile ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a bilgi verdi. Metin Bayram proje ile ilgili “Ayyıldız Projesi her türlü hizmetin sağlandığı bir projedir. Bu proje daha önce Avrupa’da yapılmış ve çok başarılı olmuş bir proje. Balıkesir’de de bu projeye çok güzel bir yoğunluk var. Bizler seçici davranıyoruz. 14 ay sonra daireleri teslim edeceğiz. Şu anda satışlarımız yüzde 50’de. Balıkesir’de tanını yor olunması güveni sağlıyor. ”dedi.

 

“SOSYAL DONATI İHTİYACI KARŞILANACAK ”

 

Metin Bayram, Ayyıldız Projesi’ne benzer başka projelerinde Balıkesir’de hayata geçmeye başladığını ifade ederek. Balıkesir’de insanlar yavaş yavaş apartman kültüründen kurtularak site içinde yaşama olayı ile tanışamaya başladı. Bu site ihtiyacını da karşılamak üzere yerli insanlarımız harekete geçtiler. Hem Altıeylül hem de Karesi’ de bu konuda yatırımlar var. Beyaz yakalılar bu tarz yaşam alanlarını tercih ediyor ve istiyorlar. Balıkesir’in sosyal donatı ihtiyacı karşılanacak. ”dedi. 2016 yılında başlanan projenin 14 ay sonunda vatandaşlara teslim edilmesi bekleniyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu