GündemEkonomiSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Aydemir: “Üreten Ve İstihdam Sağlayanın Yanındayız”

Milletvekili Aydemir: “Üreten Ve İstihdam Sağlayanın Yanındayız”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, “Tarımın artarak, bereketlenerek geliştiği, tarım ve hayvancılığın her türlüsünün yapıldığı Balıkesir’imizde üreten, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan insanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Balıkesir’de ilçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Aydemir, AK Parti Susurluk İlçe Başkanlığı’ nın ardından “Ran A.Ş mantar” mantar üretim tesisini ziyaret etti.

İyi tarım uygulamalarının ülke ekonomisine katkı, Susurluk’a ise katma değer kazandıracağını belirten Aydemir, “Tarımın artarak, bereketlenerek geliştiği, tarım ve hayvancılığın her türlüsünün yapıldığı Balıkesir’imiz sahip olduğu ekolojik özellikleri ile birçok meyve ve sebzenin yetiştiği il olma özelliğini daima koruyor. Tarım sektöründe verdiğimiz farklı desteklerle üreten, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan insanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Destek devletimizden, üretim çiftçilerimizden, ayrıca bereketi Allah’tan.” şeklinde konuştu.

Üreticiye sonuna kadar destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Aydemir, “Ülke ekonomisinin gelişmesine katkı verirken, diğer taraftan da hem tüketicinin güvenli gıdaya ulaşmasını sağlayan hem de mantar üretmek isteyen köylülerimize örnek olan tesisimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.Çalışan, üreten, ev ekonomisine katkıda bulunan kadınlar ile sohbet eden Aydemir, 47 çalışan personeli ile üç ton üretim yapan ve üretilen mantarları kurumsal şirketlere sevk eden tesis ile ilgili bilgiler aldı.Ziyaretleri kapsamında Aydemir’e, Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güngör, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gacal Filiz ve Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Akkuş eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu