GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

MÜSİAD Balıkesir’de Bir Kez Daha Erdem Özer Dedi  

MÜSİAD Balıkesir’de Bir Kez Daha Erdem Özer Dedi

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir 2. Olağan Genel Kurulu’nda, tek aday ve tek listeli seçim gerçekleşti. Erdem Özer, bir kez daha başkanlığa seçilirken, kongreye MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay’da katıldı.

 

Musiad Balikesirde Bir Kez Daha Erdem Ozer Dedi 01

MÜSİAD Balıkesir Köteyli’de ki Projenin Temelini de Attı

Ayrıca, Kongre öncesinde MÜSİAD Balıkesir şubesinin organize ettiği temel atma töreni de gerçekleşti. Buradaki törene Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’da ayrıca katıldı.

Musiad Balikesirde Bir Kez Daha Erdem Ozer Dedi 03

Pandemiye Rağmen Üyelerimizin Sorunlarını Çözdük

MÜSİAD Balıkesir şubesinin kongresi Köteyli Mahallesindeki temel atma töreni sonrası gerçekleşti. Kongrenin açılış konuşmalarını Başkan Erdem Özer ve Genel Başkan Abdurrahman Kaya yaptı. Erdem Özer, ilk başkanlık döneminin büyük bölümünün Pandeminin etkileriyle geçtiğini vurguladı. Ancak, buna rağmen kurumlarla işbirliği çerçevesinde üyelerinin sorun ve sıkıntılarını çözdüklerini belirtti.

 

Zor Sürece Rağmen Proje ve Çalışmalarımızı Sürdürdük

 

Musiad Balikesirde Bir Kez Daha Erdem Ozer Dedi 02

Özer, ayrıca pandemiye rağmen hazırladıkları projelerinde süreç aksamadan sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, “Sındırgı, Dursunbey ve Havran İlçe Belediyeleri ile Karavan Kamp çalışmalarını tamamladık. Ayrıca, MÜSİAD Balıkesir üyelerimiz ile birlikte hazırladığımız 56 Villa ve Dernek binamızın yer aldığı projede de bu gün temelleri attık” dedi.

Başarılı Bütçe Yönetimi ve Yeni Komiteler

Aynı zamanda Derneğin bütçesi ve dernek bünyesinde kurulan yeni komitelere de Özer, “ramazan ayları ve özel günlerde yardımlarımız gerçekleştirdik. Bütçemizle ilgili başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Ayrıca, iş kadınlarının ihtiyacını gördük ve MÜSİAD Balıkesir kadın komitemizi kurduk. Üstelik kadın komitemiz şu anda bizden bile daha heyecanlı bir şekilde çalışıyorlar ve ben de kendilerinden memnunum” dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise açılış konuşmasında, Balıkesir’de şehir ekonomisine bakıldığında % 51 oranında sanayiye bağlı olduğunu belirtti. Özellikle de Balıkesir’in ekonomi potansiyeline dikkat çekti. Kaan ayrıca, MÜSİAD Genel Başkanlığı nezdinde bulunan bilgi, deneyim ve donanımdan oluşan oldukça önemli ağdan, üyelerin de mutlaka faydalanması gerektiğini ifade etti.

Haber: Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu