GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Altıeylül’den Çocuklara Sinema Şöleni

Altıeylül’den Çocuklara Sinema Şöleni

Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nin faaliyete geçmesinin ardından kırsal mahallelerde yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlediler.

BAŞKAN AVCI’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Altıeylül Belediyesi’nin Balıkesir’e kazandırmış olduğu Sultan Abdül Hamid Han Gelişim Merkezi, Altıeylül başta olmak üzere Balıkesir’e yapılmış yatırımlardan biri olarak faaliyetlerine başladılar.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarla bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’ndeki sinema salonunda çocuklarla buluşan Başkan Avcı, yine onların hayran olduğu animasyon filmini çocuklarla birlikte izledi.

Karamanköy, Yakupköy, Aslıhantepecik ve Atköy kırsal mahallelerinde yaşayan ilkokul 1’nci, 2’nci ve 3’üncü sınıf öğrencileri Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde Altıeylül Belediyesi’nin etkinliğinde buluştu.

Başkan Avcı “Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’mizin faaliyete girmesinin ardından vakit kaybetmeden daha önce söz verdiğimiz gibi kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımız için sinema etkinliklerine başladık. Burada kırsal mahallelerdeki çocuklarımla ilk sinema etkinliğini düzenlemenin mutluluğunu yaşadığımızı söylemek istiyorum. İnşallah bundan sonra da bu güzel etkinliklerimizi sürdürmeyi planlıyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu