GündemTürkiye Gündemi

Mimarlar Kentleşme Buluşmasının İlki Biga’da Yapılacak

Mimarlar Kentleşme Buluşmasının İlki Biga’da Yapılacak

 

Balıkesir TMMOB Balıkesir Mimarlar Odası şube Başkanı Betül Dikici; “Biga Yarımadası’nda Mimarlık Ve Gelecek” “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Doğru Mimarlık Ve Kentleşme Buluşmalarının “ Birincisini 24 Eylül 2023 Tarihinde Çanakkale’de Düzenliyor”dedi.

 

Ortak Çözüm İçin Bir araya Gelecekler

Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Dikici, Biga Yarımadası ve çevresinin geleceğinin değerlendirilebilmesi ve sorunlara karşı ortak çözümler üretilebilmesi hedefiyle buluştuklarını belirtti. Dikici 24 Eylül 2022 tarihinde Çanakkale’de gerçekleştirecek etkinliğin; kentlilerin, kentli kuruluşların, yerel yöneticilerin, bilim insanlarının, sivil toplum hareketlerinin ve ilgili tüm kesimlerin katılımına açık olduğunu söyledi.

 

Mimarlar Bulusuyor 2

 

Tespit ve Gelecek Öngörüleri Ortaya Konacak

Başkan Betül Dikici; “Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıldönümünü karşılamaya hazırlananığımız bu dönemde; Cumhuriyetin bağımsız, eşitlikçi ve özgürlükçü değerlerinin, eğitim, bilim, kültür, sanat, kentleşme ve diğer pek çok alandaki birikim ve kazanımlarının, tehdit altında bulunan ve giderek yok olan tarihi, doğal, kültürel ve mimari mirasının güncel durumunun ele alınarak içinde bulunduğu durumun tespit edilmesi ve gelecek öngörülerinin ortaya konması hedeflenmektedir.”dedi. “Cumhuriyet’in II.yüzyılına doğru Mimarlık  ve Kentleşme Buluşmaları  Çanakkale Merkez Double Tree by Hilton’da 24 Eylül 2022 Cumartesi Günü Saat:10.00’ da gerçekleşecek. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu