ÇocukçaGündem

Aktivitelerle Eğleniyorum

AKTİVİTELERLE EĞLENİYORUM

 

Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin minik öğrencileri, okullarında yaptıkları etkinliklerle eğleniyorlar.

 

Çeşitli etkinliklerle birlikte oyun oynayarak eğlenceli vakit geçiren çocuklar, hem öğrenip hem eğleniyorlar. Özel Şeker Portakal Anaokulu ve Gündüz Bakımevinin birbirinden yetenekli minik öğrencileri, yaptıkları faaliyetlerle birlikte hayal dünyalarını geliştiriyorlar.

 

Toprak: Ben okulda öğretmenlerim ve arkadaşlarımla birlikte eğlenceli aktiviteler yapmayı çok seviyorum. Öğretmenlerimizin öncülüğünde yaptığımız aktiviteler bizleri oldukça eğlendiriyor. En son örümcek yapmayı öğrendik. O kadar kolay bir şekilde yaptık ki minik örümcekler hazır hale geldi. Öncelikle kağıt tabakların içlerini boyadık. Çeşitli materyaller yerleştirdik içlerine. Sonra da istediğimiz renklere boyadık. Hemen ardından örümceğin kollarını, bacaklarını yapıp kestik. Bu şekilde birbirinden güzel ve farklı örümcekler oluşturmuş olduk.

 

Mehmet Can: Benim en sevdiğim aktivite arkadaşlarımla birlikte faaliyet yapmak. Artık materyallerden ve ya el işi kağıtlarından kestiğim parçaları birleştirerek birbirinden harika modeller ortaya çıkarabiliyorum. Son olarak öğretmenlerimin öncülüğünde artık materyallerden örümcek yaptım. Örümcekleri istediğimiz renklere boyadık. Kollarını yapmak için kahverengi renk karton kullandım. Oldukça güzel ve eğlenceli bir faaliyet oldu.

 

Dilara: Okulumuzda yaptığımız her etkinlik birbirinden güzel. Kitap okuma saatlerimiz, sabah kahvaltılarımız, oynadığımız oyunlar ve daha pek çok etkinlik beni çok mutlu ediyor. Bunun yanı sıra öğretmenlerimizle birlikte faaliyetler yapıyoruz. Mesela en son kağıt tabaklardan örümcekler yaptık. Bu etkinliği yaparken çok eğlendim. Etkinlikle birlikte çok eğlenceli zaman geçirdik. Benim için harika bir gündü.

 

Efe: Okulumuzun en güzel tarafı birbirinden güzel faaliyetleri bir arada yapıyor oluşumuz. Öğretmenlerimizle birlikte birbirinden güzel ve eğlenceli aktiviteler yapıyoruz. Bunu en son yaptığımız örümceklerde gördük. Kağıt tabaklardan yaptığımız örümcekler, bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarımızla birlikte rengarenk örümcekler yaptık. Bunu yaparken de çok eğlendik.

 

Yusuf: Benim en sevdiğim faaliyet aktiviteler yapmak ve resim yapmak. Resim yapmayı, arkadaşlarımla zaman geçirmeyi çok seviyorum. Öğretmenlerimizle birlikte birbirinden güzel faaliyetler yapıyoruz. Kartonlardan, el işi kağıtlarından bir şeyler yapıyoruz. Ben en çok kartonları kesip, yapıştırdığımız aktiviteleri yapmayı seviyorum. Bunlarla mutlu oluyorum. Öğretmenlerimiz öncülüğünde arkadaşlarımla birlikte yaptığım örümceklerle çok mutlu oldum.

 

Ataberk: Biz okulda birbirinden güzel faaliyetler yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Öğretmenlerim ve arkadaşlarımla birlikte eğlenceli aktiviteler yapıyorum. Resim yapıyorum. Birlikte yaptığımız kahvaltılar bile beni çok mutlu ediyor. Birlikte zaman geçirmek oldukça güzel.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu