Sağlıkİlçe HaberleriSiyaset

Ahmet Akın’dan Sağlık Vadisi Müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, Balıkesir'e yapacağı sağlık alanındaki önemli projeleri kamuoyuyla paylaştı.

Ahmet Akın’dan Sağlık Vadisi Müjdesi

Ahmet Akindan Saglik Vadisi Mujdesi 1
Ahmet Akın’Dan Sağlık Vadisi Müjdesi

“Kararlı adımlar atacağız”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Balıkesir Tabip Odası, Balıkesir Diş Hekimleri Odası, Balıkesir Eczacılar Odası ve Balıkesir Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret eden Akın, sağlık çalışanlarının taleplerini dinleyerek, Balıkesir’in sağlık hizmetlerindeki eksiklikleri gidermek için kararlı adımlar atacaklarını vurguladı. Akın, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, pandeminin gösterdiği gibi sağlığın her şeyin önünde geldiğini ve sağlık hizmetlerinin öneminin altını çizdi.

Çocuk Sağlığı ve Tıp Merkezi Preojesi

Balıkesir’de sağlık alanında yapacakları hizmetlere değinen Akın, özellikle çocuk sağlığı ve tıp merkezi kuracaklarını belirtti. Sağlık Bakanlığı’nın Balıkesir’e yeterli sağlık hizmeti sunmadığı bölgelere dikkat çeken Akın, bu eksiklikleri gidermek için harekete geçeceklerini ifade etti. Akın, “Toplumumuzu sağlıklı tutmak için verilen mücadele benim için çok kıymetli. Kendi adıma, Balıkesir’i yönetmeye başladığımda sağlık alanında atacağım önemli adımlar olacak. Şehrin dört bir yanında bir araya geldiğim hemşerilerim çocuk hastanesi istiyor. Balıkesir’de büyük eksiklik!” diyerek, Balıkesir’deki sağlık altyapısını güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

14 Mart Tıp Bayramının Önemine Vurgu Yaptı

Akın, konuşmasını, 14 Mart’ın sadece Tıp Bayramı olmanın ötesinde Balıkesir’in Milli Mücadele’deki sembol günlerinden biri olduğunu vurgulayarak tamamladı. Tıbbiyeli Hikmet’in adını Balıkesir’de yaşatmanın kendisi için bir görev olduğunu belirten Akın, kuracakları tıp merkezinin adını Tıbbiyeli Hikmet’in adıyla onurlandıracaklarını ifade etti. Ahmet Akın’ın açıklamalarıyla Balıkesir’e yapılacak olan sağlık alanındaki yenilikler ve Tıbbiyeli Hikmet’in adının yaşatılacağı tıp merkezi projesi, Balıkesir halkı tarafından büyük bir heyecanla karşılandı

Haber: Bülten

Ahmet Akın’dan Sağlık Vadisi Müjdesi

Başkan Deveciler’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu