Gündemİlçe Haberleri

Başkan Deveciler’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Burhaniye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, 14 Mart Tıp Bayramı'nı anlamlı bir ziyaret ile kutladı.

Başkan Deveciler’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Burhaniye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, 14 Mart Tıp Bayramı’nı anlamlı bir ziyaret ile kutladı. Deveciler ve CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları, ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

Başkan Deveciler'Den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Başkan Deveciler ve ekibi, Burhaniye Devlet Hastanesi, Burhaniye Belediyesi Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi ve ilçedeki sağlık ocaklarında görev yapan doktorlar, hemşireler ve sağlık personellerine teşekkür etmek amacıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, sağlık çalışanlarına karanfiller dağıtılarak, onlara duyulan saygı ve minnet ifade edildi.

Başkan Deveciler'Den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Başkan Deveciler, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını ve özverili hizmetlerini vurgulayarak, “En değerli zenginliğimiz sağlık. Sağlığımız için 7/24 özveriyle hizmet eden sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. İnsan hayatına dokunan bu kutsal mesleğe sahip tüm sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Bülten

Burhaniye Vatandaşların Yanında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu