GündemSiyaset

AK GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetemize ziyarette bulundular.

AK Parti İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Kaan Şentürk ve AK Parti İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı İrem Bayar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyarette bulundular. Dünya Gazeteciler Günü’müzü kutlayan AK Gençler, yerel seçim çalışmalarına da başladıklarını dile getirdiler. AK Parti’nin gençlere çok önem verdiğini belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Semerci, bu nedenle AK Parti’nin en çok oyu da gençlerden aldığını dile getirdi.

BAYAR ‘’GENÇLİK ÖN PLANDA OLACAK’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere çok önem verdiğini dile getiren AK Parti İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı İrem Bayar, ‘’Gençler artık ön planda olacak. Cumhurbaşkanımızın da gençlere verdiği önem ile birlikte gençlik harekete geçiyor. Geleceği için söz sahibi oluyor. Biz de bu durumdan çok memnunuz. Her kesimi kucaklayarak çalışmalarımızı en üst seviyede gerçekleştirmeye devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu