Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK KADINLARDAN ÖZEL PROGRAM

Bigadiç Belediye Başkanı ve adayı İsmail Avcu ve eşi Alime Avcu, AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Engelsiz Yaşam Alanında özel çocuklar için çay programı düzenledi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları, Bigadiç Belediyesi Engelsiz Yaşam Alanında özel çocuklar ve aileleriyle birlikte çay programı düzenledi. Kadın Kolları Başkanı Başkanı Esra Bayraktar Önder tarafından organize edilen programa Bigadiç Belediye Başkanı ve adayı İsmail Avcu ve eşi Alime Avcu’da katıldı. Programda ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe ve Bigadiç Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Recep Saylak’da katıldı.

 

51286855 1096534323859520 3057392149197750272 N

Avcı, “Unutmayalım”

Programda konuşan Başkan Avcı, “Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bu düşünce içinde bu engelli kardeşlerimizin var olan eksiklerini gidermek ve topluma kazandırmak için sorumlu insanlar olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm kardeşlerime şunu söylemek istiyorum ihtiyacınız olduğunda sizlere her daim 7/24 hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunları aşmak ve sizleri bir nebzede olsa rahatlatmak için ve huzur içerisinde hep birlikte yaşamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu programda emeği geçen eşime, Kadın kolları başkanıma, ilçe başkanıma ve tüm teşkilat üyesi AK Kadınlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu