Gündemİlçe Haberleri

“DERDİMİZ VAR GÖNLÜMÜZÜ DARALTAN”

Kepsut Keçidere Mahallesi sakinleri yol kapadı. Bölgedeki iki maden ocağına ait kamyonların köyün içinden geçmesine tepki gösteren köylüler, “Bizim derdimiz bir çevre yolu isteğidir. Çevre yolu istiyoruz. Bizim yolumuz çok dar” dediler.

YOL SORUN OLMAKTAN ÇIKSIN!

31 Mart yerel seçimlerine doğru siyasilerinde dikkatini çekmek istedikleri düşünülen köylüler taleplerini yineledi ve bir çevre yolu istedi. Köylüler, Kepsut’a bağlı Keçidere köy yolunun dar olmasından dolayı yaşadıkları sıkıntıların bitmesini istediklerini dile getirdiler ve yol kapadılar.

 

Kepsut Keçidere Köy yolunun dar olduğuna dikkat çeken köylüler, “ zaten yolumuz dar Maden Ocağına giden kamyonlarda geçtiğinde iki şeritli bir hal alıyor. Bir araç diğerine yol veremiyor. Yolu rahat köylü kullanamıyor.” dediler.Çevre yolu olursa hem yolumuz hem gönlümüz daralmaktan kurtulacak diyerek, “ Amacımız sorun çıkartmak değil ancak zorluk çeken biziz. Çevre yolu yapsınlar bu dertten kurtulalım” şeklinde konuştular. Yola çıkan köylüler, tepkilerini ve isteklerini yola çıkarak dile getirdiler. Belirli bir aranın ardından Jandarma’nın müdahalesi ile birlikte yoldan ayrıldılar. Konuyla ilgili olarak Kepsut’a bağlı Keçidere Muhtarı ile görüşen Semra Aman Akyürek’e konuşan Muhtar Mehmet Aga,” Çevre yolu istiyoruz. Maden var üzerimiz de iki tane. Maden kamyonlarının çevre yoluna alınmasını istiyoruz. Köyün ortasından geçen araçları istemiyoruz. Yol güzergâhımız dar, tek şeritli yol olduğu için iki şerit oluyor ve bir araç diğerine yol verirken dar yolda zorluk çıkıyor. Yol zaten dar ben 2015’te Muhtar seçildim. Bu konuda dilekçeler verdim ve “yapılır” denmesine rağmen hala yapılmadı ve haliyle köylüde yola çıktı” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu