Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemSiyaset

AK Parti Balıkesir ‘İlçe Başkanları Toplantısı’ Gerçekleştirdi

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi'nin başkanlığında yapıldı.

AK Parti Balıkesir ‘İlçe Başkanları Toplantısı’ Gerçekleştirdi

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi’nin başkanlığında yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın video konferans yöntemiyle katıldığı toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe başkanları yer aldı.

Ak Parti Balıkesir 'İlçe Başkanları Toplantısı' Gerçekleştirdi

Teşkilat Çalışmaları Değerlendirildi

Toplantıda, teşkilat çalışmaları ve genel gelişmeler değerlendirilirken, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, “Allah’ın izniyle birlikte, uyum içinde ve gönül birliğiyle hayırlı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Toplantımızın, genel ve yerel gelişmelere dair verimli bir platform olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Balıkesir 'İlçe Başkanları Toplantısı' Gerçekleştirdi

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan NATO Mesajı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu