GündemTürkiye Gündemi

AK Parti Kongresi Bugün Yapılacak

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak

AK Parti Kongresi Bugün Yapılacak

Ak Parti Kongresi Bugun Yapilacak

Bugün saat 10.00’da Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi büyük bir heyecanla bekleniyor. Kongrenin teması “Türkiye Yüzyılı” olarak belirlenirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli mesajlar vereceği kongrede birlik ve beraberlik duygusu ön planda olacak.

Sloganlar Belirlendi

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) yenilenmesinin beklendiği kongrede, “Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni Hep İleri” ve “Cumhuriyet’in Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı” sloganları ön plana çıkacak.

A Takımı Yerel Seçimlere Hazırlanıyor

Dünyanın da yakından takip edeceği kongrede, AK Parti’nin yerel seçimlere taşıyacak isimlerin belirlenmesiyle birlikte yerel seçimlere start verilecek. Partinin “A Takımı” merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Önemli Mesajları Kongrede Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı konuşma büyük önem arz ediyor. Türk dünyasının gözü kulağı kongrede verilecek mesajlarda olacak. Erdoğan’ın konuşmasında iç ve dış politikaya ilişkin açıklamalar yapması bekleniyor.

250 Kişilik Liste 75’e İndirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre öncesi yaptığı çalışmada, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) için hazırlanan 250 kişilik taslak listedeki isim sayısını 75’e indirdi. Taslak listenin oluşturulmasında yasama, yürütme ve parti dengesi gözetildi.

Partilere Geniş Katılım Daveti

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne Türkiye’deki birçok siyasi parti davet edildi. CHP, MHP, İYİ Parti, DSP, Anavatan Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Parti, Vatan Partisi ve HÜDA-PAR da kongreye katılmak için davet edildi. // AK Parti Kongresi Bugün Yapılacak

Güvenlik Önlemleri Üst Seviyede

Binlerce kişinin katılması beklenen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için Ankara’da yoğun güvenlik önlemleri alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre kongre nedeniyle birçok yol trafiğe kapatılacak.

Haber Merkezi // AK Parti Kongresi Bugün Yapılacak

Ayvalık AK Parti İlçe Başkanı Güren Ayvalık İçin Büyükşehir’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu