Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK Parti Marmara’da Adım Adım Gönüllere Dokundu

AK Parti Marmara’da Adım Adım Gönüllere Dokundu

 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Marmara ile devam etti.

 

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Ak Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, BBB Başkanı Yücel Yılmaz, Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Ak Parti İl Yönetimi, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kuz, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarının dahil olduğu Ramazan ayı programının on dokuzuncu gününde Marmara ilçesini adım adım dolaştı.

AK PARTİ’NİN MARMARA PROGRAMI AVŞA ADASI İLE BAŞLADI.

Marmara Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Teşkilatının Marmara İskelede İlçe Teşkilatının karşılamasıyla başladı. Avşa Adası ziyaret programını gerçekleştiren Milletvekili Mutlu Aydemir, BBB Başkanı Yücel Yılmaz, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, İl Yönetimi ve İlçe Başkanı Mehmet Kuz’un dönüşünde Marmara İlçesi’nde esnaf ziyaretleriyle başladı. Marmara İskele ve caddedeki tüm esnaflar tek tek ziyaret edilerek ramazanları tebrik edildi ve vatandaşların hal ve hatırları soruldu. Ziyaretler esnasında Ak Parti İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı ortağı MHP Marmara İlçe Teşkilatına gelerek MHP İlçe Başkanı Özkan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Marmara hakkında değerlendirmelerde  bulunuldu.

MARMARA İLÇESİ ADIM ADIM DOLAŞILDI.

Ak Teşkilat, esnaf ziyaretlerinin ardından hane ve mahalle ziyaretlerine başladı. 1011 yaşındaki Çınarın bulunduğu Çınarlı Mahallesinde Gazi Ahmet Yayla’yı ziyaret edildi. Daha sonra Çınarlı esnafı ve mahalle sakinleri bir bir ziyaret edilerek ramazanları tebrik edilerek hal hatırları soruldu. Çınarlı’dan sonra hane ziyaretlerine devam eden Ak Teşkilat sırasıyla Gündoğdu ve Topağaç Mahallelerini giderek hane ve esnaf ziyaretlerine devam etti. Marmara Adası ziyaretlerinin son durağı Saraylar Mahallesi oldu.

SARAYLAR’DA TOPLU İFTAR YAPILDI…

Burada3000 kişilik Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Adalar Belediyesi’nin toplu iftarında, BBB Yemek TIR’ında Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve İl Teşkilatı sıcak yemek ve iftar yemeği dağıtımına yardımcı oldu. Saraylar Mahallesi’ndeki iftarda vatandaşlarla birlikte orucunu açan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mutlu Aydemir, BBB Başkanı Yücel Yılmaz ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy iftara katılanlara teşekkür konuşması yaparak, vatandaşların Ramazan’larını kutladı. Program BBB Kültür TIR’ında gerçekleştirilen program ile devam etti. Teravih öncesi hane ziyaretleri gerçekleştirilirken, teravih namazı sonrası da Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran Saraylar iskelesindeki iş yerlerini ve kahvehaneleri dolaştı. Esnaf ve vatandaşlarla hemhal olup, ramazanlarını tebrik etti. Marmara Adası ramazan ziyaret programı yapılan değerlendirme toplantısıyla son buldu.

EKREM BAŞARAN: “BUGÜN AVŞA’DA, MARMARA’DA GÖNÜLLERE GİRDİK.”

Marmara Adası dönüşü feribotta programla ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Evet. Ramazan’ın sonuna doğru yaklaşıyoruz. 17.’nci ilçemizdeyiz. Ramazan’ı Adalar’da yaşamak farklı bir hismiş bunu tecrübe etmiş olduk. Öğlen Avşa Adası ile başlayan programımız en son Saraylar’da bitti. Avşa Adası, arkasından Marmara Adası, Çınarlı, Gündoğdu, Topağaç Mahallelerimiz derken en son Saraylar Mahallemizde iftar ederek gezi programımızı tamamlamış olduk. Gönül alma yolculuğumuzda gönlümüzü koyduk, gönüller girmeye geldik demiştik. Bugün Marmara’da, Avşa’da gönüllere girdiğimizi düşünüyorum açıkçası. Her zamanki gibi esnaf ziyaretlerimizi, hane, hasta, gazi ve şehit ailesi, ihtiyaç sahibi aile ve halkımıza ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Saraylar’da iftar sonrasında yine kahvehane ve esnaf ziyaretlerimize devam ettik. Teravih namazımızı Saraylar Merkez Camimizde kıldık.

“BİZ BİZE YETERİZ…”

Büyükşehir’imizin gıda yardımı dağıtımında Gençlik Kollarımızla birlikte dedik ki, biz bize yeteriz. Hep beraberiz. Bu işe gönlümüzü koyduk. Herkesin yanındayız. Ak Parti sahada. Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı 20 ilçesinde tüm kesimlere hitap edecek, gönüllerine dokunacak tarzda faaliyetlerde bulunduk. Ramazan’ın bereketi, ayrı bir güç, ayrı bir enerji. Her gün yeni bir ilçede öğle üzeri başlayan ve  gece yarısı sahura dek devam eden ziyaretler yapıyoruz. Normal vakitte gerçekleştirilebilecek bir ziyaret programı değil. Cenab-ı Hak ayrı bir güç veriyor Teşkilatımıza, Başkanlarımıza. Çok ayrı bir keyif, çok ayrı bir mutluluk açıkçası. İnşallah bayramdan sonra da tüm teşkilatımız olarak bu hizmetlerimize, bu ziyaretlerimize devam edeceğiz.

“HALKIMIZIN DUASINI ALMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU…”

Gönüllere dokunmak çok farklı. İnsanlardan da bunun karşılığını görmek. Gönülden bir Allah razı olsun duasına muhatap olmak çok farklı bir duygu açıkçası. Yine Belediye Başkanlarımızın ilçelerinde yapmış oldukları faaliyetleri görüp, sıradan, sokakta yürürken Belediye Başkanımızı insanların görüp, “Başkanım senden Allah razı olsun. Eskiden şöyleydi ama bugün böyle” demesi, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın partili partisiz, bizden olan olmayan, Ak Parti’den olan olmayan bütün ilçelerde her türlü hizmeti yerine getiriyor olması ve bunları da insanlarımızın dile getirmesi “Başkanım, Yücel Başkanım senden Allah razı olsun” demesi bizi açıkçası çok mutlu ediyor.

EKREM BAŞARAN: “AK PARTİ FARKINI ORTAYA KOYUYOR”

Hem Teşkilat olarak, hem Belediyecilik olarak Ak Parti farkını ortaya koyuyor. Bunu da her kesimden insandan duymak bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bizlere ayrı bir motivasyon katıyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu işleri yapıyor olmak, onunla beraber yol yürüyor olmanın farklı bir gururunu yaşıyoruz. Bugün Marmara’ya teşekkür ediyoruz, bekle bizi Sındırgı diyoruz” dedi.(AK Parti)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu