GündemSiyaset

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

Sakarya’da meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci

AA’da yer alan habere göre D-100 kara yolu İstanbul istikametinde seyreden Ali İnci idaresindeki otomobil, Ormanköy ışıkları mevkisinde Hüseyin B. yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı.İnci, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer yaralılar da ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

“YARALILARIN GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ”
SEAH Başhekimi Prof. Dr. Fikret Halis, AA muhabirine, yaralıların sağlık durumlarında endişe edilecek durumun olmadığını belirterek, “Vekilimizi, omurgasında hafif zedelenme olduğu için 1 gün korseyle müşahede altında tutmak için servise yatırdık. Hayati tehlikesi bulunmuyor, genel durumları iyi.” ifadelerini kullandı.

Diğer hastaların da genel sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisini paylaşan Halis, tedavi süreçlerinin devam ettiğini kaydetti. AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu