Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

AK Parti’den Dursunbey Çıkarması

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir milletvekili aday adayları, Dursunbey’de Dodurga Mahallesi’ne ziyarette bulundu. Aday adayları, Dodurga halkıyla hasbihal ederek kendilerini tanıtma şansı buldu.

 

 

Dcv

AK Parti’de milletvekili aday adayları başvurularının sonlanmasının ardından ziyaretler başladı. Ekrem Başaran ve Balıkesir’den milletvekili olmak üzere başvuran aday adayları Dursunbey’i ziyaret etti. İlk olarak Dursunbey İlçe Teşkilatı’nda Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve partililerle bir araya geldi. Daha sonrasında Dodurga Mahallesi’nde programlarına devam etti.

 

AK Parti’den Dursunbey Çıkarması ve Teravih Sonrası Buluşma                          

İl Başkanı Ekrem Başaran ve milletvekili aday adayları, ziyaretlerine Dodurga Mahallesi’nde sürdürdü. Burada ilk olarak teravih namazını kılan heyet, ardından mahalle sakinleriyle toplantı düzenledi. Yapılan toplantıda aday adayları Dodurgalı vatandaşlara neden aday adayı olduklarını anlatma fırsatı bulurken, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve İl Başkanı Ekrem Başaran’da bir konuşma yaptı.

 

Dodurga’ dan Memnun Kaldılar

Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, toplantı sonrası yaptığı konuşmada; “Bismillah diyerek ilk kırsal mahalle ziyaretimizi Dodurga Mahallemize gerçekleştirdik. Elhamdülillah hanım kardeşlerimizin 14 Mayıs’ta zafere inancı tam. Yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam diyorlar. Bu vesile ile bizleri bağrına basan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi. İl Başkanı Ekrem Başaran ise; “Gecenin soğuğunu Dursunbeyli hemşehrilerimizin sıcak sohbetleri ile ısıttık. Dodurgalı hemşehrilerimiz 14 Mayıs seçimlerine hazır maşallah. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” açıklamasını yaptı.

Haber: Serap Acar

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu