GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AKIN “HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Her ilçeyi ziyaret eden Akın, yaptığı açıklamada partisinin İstanbul’daki seçime odaklandığını belirterek “Herşey çok güzel olacak” dedi.

 

 

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nda Balıkesir Valiliği’nde düzenlenen bayramlaşmaya katıldı. Ardından Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret edip bayramlaşan Ahmet Akın, huzurevi sakinlerine karanfil verip bayramlarını kutladı. Buradan CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na geçen Akın, partililerle bayramlaştı. Akın,  aynı gün Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek  CHP İlçe örgütlerinde düzenlenen bayramlaşmalarda vatandaşlarla da bir araya geldi.

“ZAFER YAKIN”

İstanbul seçimlerinden Ekrem İmamoğlu’nun zaferle çıkacağını söyleyen Akın,  “Çok güzel bir bayram geçirdik. Bayram sevincini vatandaşlarımızla birlikte yaşamak bizi çok mutlu etti” dedi. Akın, bayram sonrası İstanbul seçimleri için görevlendirildiği İstanbul’da çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.    Ahmet Akın, adım adım gezdikleri Balıkesir’de bayramlaştıkları her vatandaşın 23 Haziranda tekrar edilecek seçimin Ekrem İmamoğlu’nun kazanacağına inandıklarını kendisine iletmelerini istediklerini dile getirdi. “Selam ve destek mesajlarını Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na iletmek boynumu borcudur” diyen Ahmet Akın şöyle devam etti: “31 Mart’tan daha hazırlıklı ve daha inançlıyız. Kazanılmış bir hakkı gaspedenlere 16 milyon İstanbullu çok nezih bir demokrasi dersi verecek. 23 Haziran akşamı iktidar sandıkta seçim kaybetmeyi öğrenecek. 23 Haziranda İstanbul’da yaşayan bütün Balıkesirli hemşehrilerimin Ekrem İmamoğlu için mührü basacaklarına inanıyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu