GündemDünyadan HaberlerGörüntülü Haberler

Almanya LGBT Gerekçesiyle 2 Çocuğu Ailesinden Zorla Aldı!

Almanya’da polis Müslüman 2 çocuğu ailesinden zorla alarak çocuk esirgeme kurumuna verdi.

 

 

Almanya Lgbt Gerekcesiyle 2 Cocugu Ailesinden Zorla Aldi 01

Almanya LGBT Gerekçesiyle 2 Çocuğu Ailesinden Zorla Aldı!. Olay Almanya’nın Bremerhaven kentinde gerçekleşti. İHA’nın haberinde ki İddialara göre, Alman Çocuk Esirgeme Kurumu, LGBT Gerekçesiyle 2 Çocuğu Ailesinden Zorla Aldı. Kurum, ailelerinin LGBT’nin İslam dininde yer almadığına dair bilgiler öğrettiği gerekçesiyle, Müslüman 2 çocuğu, ailelerinden zorla aldı. Çocukların polis tarafından ailelerinden koparıldığı anların sosyal medyada paylaşılmasıyla olaya tepki yağdı.

Görüntüler Yürek Burktu

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, polisler tarafından zorla ailelerinden koparılan çocukların görüntüleri yürek burktu. Büyük tepki toplayan görüntülerde, çocuğun ağlamasına ve direnmesine rağmen polis ve çocuk esirgeme kurumu yetkilileri tarafından evden çıkarıldığı görüldü. Aile üyeleri, çocuklarından birinin hasta olduğunu ve durumdan etkilenerek sağlık sorunları yaşayabileceğini söyledi. Polis ise çocuk esirgeme kurumu tarafından görevlendirildiklerini ve bu doğrultuda mahkeme kararını uyguladıklarını belirtti.

Olaya Tepkiler Çığ Gibi Artıyor

Ayrıca, konuya ilişkin bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada da, olayla ilgili spekülasyonlara yer verilmemesi gerektiği kaydetti. Polis, görüntülerin yanlış yorumlandığını ve çocukların mahkeme kararıyla ailelerinden alındığını ifade etti. Ancak tüm bu açıklamalara rağmen, özellikle Almanya’da yaşayan Müslümanlarda büyük tepki var. Hemen her sosyal medya platformunda benzer tepkiler çığ gibi artıyor. Ayrıca, olay medyada da geniş yankı uyandırdı.

Daha Fazla Haber İçin…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu