Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Altıeylül’de Birşeyin Lansmanı

Balıkesir’de Altıeylül Belediyesi önceki gün bir kitap lansmanı yapmak istedi.Ancak, kitaplardan ve yazarlardan çok lansmanda dikkat çeken Hasan Avcı’nın” kazandaki fitneler”sözü oldu.

Üstelik, daha önce davet etmediği ancak kapıda gördüğü Karesi Belediye Başkanına “kahvaltı veriyorum” gel dedi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın davet nezaketinin kapıda olması bazı gazetecileri şaşırttı.

 

 

HASAN AVCI’NIN İHTİYACI OLDUĞU İÇİN KAPIDA YAPTIĞI NAZİK DAVET DİKKAT ÇEKTİ

Altıeylül’de Birşeyin Lansmanı Hasan Avcı’nın, “fitne kaynatan çok” cümleleri ile gelen konuşması ise, “hiç olmazsa fotoğrafta birliktelik olsun gayreti” şeklinde yorumlandı. Dahası, Başkan, bizzat böyle olduğunu kendisi kameralar önünde söyledi. Hasan Avcı, “Belediyeye girerken selamlaştık kendisini davet ettim.(Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan) Böylelikle, kahvaltımıza iştirak etmiş oldular. Oda güzel oldu. Birliktelik beraberlik için. Zaman zaman fitne kazanını kaynatanlar çok oluyor. Birliğe beraberliğe ihtiyacımız oluyor.” cümlelerini kurdu.

 

“BİR ŞEYİN LANSMANINI YAPMAK İÇİN! BAŞKA ŞEYLERDE ARAYA SOKUŞTURABİLİRİZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da toplantıya katıldı. Etkinlik için, parasal destek sağladı. Başkan Yılmaz burada şöyle konuştu: “Bir şeyin lansmanını yapmak için bir araya geldik .Uzun zamandır bir araya gelmiyoruz. Bana, başka şeyleri de araya sokuşturabiliriz gibi geliyor. Bizim bir Vizyonumuz var, Balıkesir’in pozitif gündem olması için dışarıdan misafirlerimiz var. Hem yerel hem de ulusal basında yer almak için. Burada, eksik olan kültürel faaliyetlerimiz. Bu konuda iki belediyemizle iyi çalışıyoruz…

 

“BALIKESİR’İN GÖNLÜ ZENGİN AMA İFADEDE EKSİK”

Başkan Yılmaz, Peynirlerin, pullunun tanıtımının ulusal basın sayesinde ünlü belirtti. Balıkesir için İç huzuru olsun diye uğraşıldığına dikkat çekti. Deprem sonrasında, Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. Dahası bizzat Yücel Yılmaz kendisi ve ekibiyle topyekün seferber oldu. İşte bu çalışmalara ilişkin Başkan “2 bin 650’den fazla tır Balıkesir’den gitti. İçerisinde ihtiyaç olan değerlerle gitti. Kendi işini kendisi görebilen bir şehir ama hep ifade etmekte sıkıntı yaşıyor. İfade eden adamlarımız olsun istiyoruz. İfade eden köşe yazanlarımız, şiir yazanlarımız olsun. Kültür iklimi oluşturmamız gerekiyor” dedi.

 

Daha Durun Onu da Konuşacağız…

Başkan Yücel, “Balıkesir’de nüfusun değişmediğini ancak, yeşil alanların arttığına dikkat çekti.28 Mayıs geçsin, yerel belediyelerden hangileri başarılı, neler kattılar onu da konuşacağız” dedi. Ayrıca, yerel belediyelerden 20 tanesinden hangileri başarılı? Büyükşehir kime ne kadar destek verdi? Üvey evlat muamelesi gören belediye var mı? Diyerek konunun masaya seçim sonrası yatırılacağını belirtti.

Haber: Semra Aman Akyürek

Altıeylül’de Birşeyin Lansmanı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu