GündemTürkiye Gündemi

Amazon Prime Aboneleri Dikkat

Amazon Prime aboneleri dikkat ! Amazon Prime ücretine yüzde 400 zam geldi. Uzun süredir abonelik ücretini sabit tutan Amazon Prime ücretinde değişiklik yaptı.

Amazon Prime aboneleri dikkat ! Amazon’un sunmuş olduğu Amazon Prime abonelik ücreti Türkiye’de zamlandı. Geçtiğimiz aylarda diğer ülkelerde de artış göstermişti. Ancak Türkiye’ de daha yeni olan Amazon , Türkiye fiyatlarını değiştirmemişti. Şimdi ise yüzde 400 zam geldi.

Amazon Prime Yeni Fiyatları

Amazon Prime abonelik fiyatı 8 TL idi. Yeni güncellemede 8 TL olan abonelik ücreti 39 TL ‘ ye yükseldi. Bu fiyat artışıyla beraber neredeyse yüzde 400 zam yapıldı. Amazon Prime ücreti fiyat artışı yapmış olsa bile şu an rakipleri arasında yine en iyi fiyatı koruyor.

 

Yeni Amazon Prime fiyatları şu an yeni abonelik alacak müşterileri için geçerli. Eğer yeni başvuru yapacaksanız ilk ay ücretsiz. Sonraki aylarda zamlı fiyat olan 39 TL aylık ödemesi olacak. .  Yeni ücretin mevcut aboneler için hangi tarihten itibaren geçerli olacağı bilgisi ise şimdilik mevcut değil.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

 

Amazon Prime Nedir?

Yapacakları alışverişlerde ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneğinden yararlanabiliyor. Bunun yanında Prime aboneleri aynı zamanda Amazon Prime Video’dan da ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor. Ek olarak abone olanlar her ay Prime Gaming üzerinden ücretsiz oyunlar gibi pek çok oyun için ek içerikler alabiliyor. Tüm bunların yanında Amazon’un sahibi olduğu Twitch üzerinde her ay ücretsiz bir şekilde bir yayıncıya da abone olunabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu