Gündemİlçe HaberleriSiyaset

ANLATMAYA GEREK YOK AK PARTİ YAPAR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin görünür olduğunu söyledi. Yapılanların anlatıldığını ancak görerek te aktarıldığını belirtti. Halk hergün otoyollarda ,hastanelerde, tarlada ve geçmişteki zorlukların aşılarak bugünlere nasıl gelindiğini biliyor” dedi.

BALIKESİR’İ KÖŞE BUCAK DOLAŞIYOR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Canbey, 24 Haziran seçimlerine doğru yaklaşılırken seçim çalışmalarını bayramda da sürdürüyor. Canbey basın ofisinden edinilen bilgiye göre  Canbey geçtiğimiz günlerde AK Parti Altıeylül teşkilat mensupları ile birlikte Bahçelievler seçim bürosu, Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Canbey daha sonra Bahçelievler’de kurulan pazaryerinde pazarcılarla buluştu.24 Haziran seçimleri için destek istedi. Canbey Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, AK Parti Altıeylül İlçe Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Tunay Çinar ve Bahçelievler Mahalle teşkilatının katılımı ile Melek Kırdak’a tekerlekli sandalye teslim etti. Savaştepe’de ise, Savaştepelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı; onlara da desteğinizi artırarak devam edin mesajını verdi.

GÖKKÖY BİR BAŞKA
Ak Parti adayı Mustafa Canbey, Gökköylülerle buluştu. Altıeylül ilçesi Gökköy Mahallesi meydanında halkın “Mustafa Canbey” sloganları karşısında kendilerini coşkuyla karşıladıkları ve Gökköy meydanını tıklım tıklım doldurdukları için teşekkür eden Canbey, “Gökköy coşkulu ama gençler daha bir coşkulu. Günlerdir yollarda, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezerek size projelerimizi, yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Görüyoruz ki Gökköy Ak Parti’ye destek veriyor, Gökköy Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin adamı olduğunun farkında, Görüyoruz ki Gökköy geminin kaptanına güveniyor” diye konuştu.
BÜYÜMEYE GELİŞMEYE DEVAM
Canbey, “Ak Parti olarak yıllardır çok güzel hizmetler yaptık. Bunları siz zaten görüyorsunuz. Hani Bir reklam var ya  ‘Anlatmaya gerek yok.’ Biz sadece söyleyen, vaat eden bir parti değiliz; söylüyor ve yapıyoruz. Ak Partinin sloganı ne: ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’. Türkiye büyümeye güçlenmeye devam edecek. Milletin adamı Erdoğan’ın alternatifi yoktur. Maceraya atılmaya gerek yok. Erdoğan bu milletin gönlündedir. Bizim Reisi desteklememiz lazım. Oyumuzu önce Cumhur İttifakına sonra da AK Parti’ye veriyoruz. 24 Haziranda yeniden iktidar bayramını hep birlikte kutlayacağız inşallah” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu