GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Anneler Derneği Yüreğil Öğrencileriyle Buluştu

Anneler Derneği Yüreğil Öğrencileriyle Buluştu

 

Türk Anneler Derneği Balıkesir şube Başkanı Zekiye Seferbey beraberindeki annelerle birlikte Yüreğil okulunu ziyaret etti. Sındırgı ilçesinde bulunan Yüreğil ilkokuluna sosyal proje kapsamında ziyaret gerçekleşti.

 

Sosyal Proje İle Isınan Yürekler

Başkan Seferbey, Sosyal Proje kapsamında Sındırgının Yüreğil köyünde ilköğretim öğrencileri için düzenlediğimiz  “Hayatın çiçekleri çocuklarımızı kucaklamaya geldik” dedi. Seferbey,Yürüttükleri proje ile ilgili yeni yıl öncesi çocukları mutlu etmek istediklerini söyledi. Öğrencilere dağıtılan hediyeler sonrasında okul önünde lokma hayrı da düzenlendi.

 

Ann

Çocukların Gözlerindeki Mutluluk Annelere Yansıdı

Çocuklarımızla çok güzel vakit geçirdik diyen Anneler Derneği Şube Başkanı Seferbey, “Onların gözlerindeki ışıkla bizim içimizde sıcacık oldu yaptığımız herşeye değdi bütün yorgunluğumuzu onların sıcacık gülüşleriyle unuttuk “dedi.Öte yandan Balıkesir’in yardımseverliği ile öne çıktığını belirtti. Dernek olarak 30 yıldır muhtaç olanların yanında olduklarını belirten Seferbey, “ Balıkesir  Büyükşehir Belediyesi, TEV, Balıkesir yaşlılar bakım evi, Balıkesir SYAL  öğretmen ve öğrencileri, Balıkesir  Esnafları  ve Balıkesir Halkına gösterdikleri  duyarlılık ‘tan dolayı teşekkür etti.

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu