Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“ARKANDAYIZ REİS “

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ilçede düzenlenen iftar programında ve Umurlarda halka hitap etti. Başkan Yavaş, ‘Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye değişti. Hakka hizmetin halktan geçtiğinin bilincinde olan bir hükümet geldi. “dedi.

YAVAŞ ‘’DURMAK YOK YOLUMUZ AÇIK’’

Başkan Yavaş, “Elhamdülillah taşı da, uçağa binmeyi de, emekliliği de, yolu da suyu da bu memleket Ak Parti’de gördü. Bugün mesele memleket meselesi ve Türkiye’nin var olma meselesidir. Recep Tayyip Erdoğan’ın gücü ne Aydın Doğan ne Hürriyet ne İsrail nede Amerika’dır. Bu millet 24 Haziran da sandığa gidecek “Ben senin arkandayım reis hep birlikte“ diyeceğiz. Yiğit bir adam Devlet Bahçeli’nin de onunla bir olduğunu gördük. Elhamdülillah yolumuz açıktır. “ifadelerine yer verdi.

KAFAOĞLU “ORAK BİÇTİM DESTE ATTIRDIM “

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sındırgı ilçesinde iftar programı düzenledi. İftar programı sonrasında Umurlarda halkla buluşuldu. Sındırgı AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Atla burada yaptığı konuşmasında, “ Sındırgı ve Umurlar ilçemiz eminim ki 24 Haziran seçimlerinde sandığa gidecek ve doğru bir karar verecektir. “dedi. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da katıldı. Başkan Kafaoğlu “ Yerel yöneticiler olarak sizlerin hizmetkârıyız. Gökçe yazılıyım. Orak tarlalarında çok orak biçtim. Hızlı orak biçerdim. Kızlara deste attırırdım. Sığırlarımız vardı. Çobanlık yaptım. Ben sizden biriyim. İçinizden biri olduğum için sıkıntınızı biliyorum.

BALIKESİR’E VE ÇEVRESİNE FAYDA

7 Kasımdan buyana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet ediyoruz. Balıkesir’de problem nedir? buna baktık ve tespit ettik. Su fiyatlarının yüksek olduğunu gördük. Meclisi topladık. Şehir merkezinde yüzde 25i Kırsal’da yüzde 50 indirim yaptık. Bunun dışında komşu illere de faydamız oldu. Nasıl mı? Bir milyon 400bin nüfuslu Manisa’ya bile faydamız oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı mecliste yüzde 10 suya zam teklif etti. Meclis üyeleri el kaldırdı; “Sayın başkan utanmıyor musun komşumuz Balıkesir bırak zam yapmayı yüzde 25 ve 50 indirim yaptı. Bu zammı reddediyoruz “ dediler. Meclisten geçiremediler ve bizim sayemizde yüzde 10 indirimli suyu kullanıyorlar. Hayırlı işin nerelere kadar faydası oluyor.

MUHTAÇLARIN YANINDAYIZ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Sındırgıda düzenlediği iftarda konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “ ihtiyaç sahipleri, muhtaçlara, öksüz, yetim ve çocuklara kucak açmaya vesile olan Ramazan ayında rabbim bizi bu topraklarda Müslüman olarak bulundurduğu için şükretmemiz lazım. İyiki Müslümanız ve rabbimin mağfireti var. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, personeline ve Sındırgılılarımıza teşekkür ediyorum ’dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu