Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Ayran Festivali Hande Ünsal’la Bitti

Balıkesir'in Susurluk İlçesi, kurtuluşunun 101. yılını coşkuyla kutladı. Belediye Başkanı Nurettin Güney'in önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler, Susurluk halkını bir araya getirdi.

Ayran Festivali Hande Ünsal’la Bitti

 

Ayran Festivali Hande Unsala Bitti 1

Son Gecede Hande Ünsal

Susurluk, tarihi kurtuluşunun 101. yılını coşkuyla kutladı. Belediye Başkanı Nurettin Güney’in liderliğinde düzenlenen etkinlikler, renkli ve dolu dolu geçti. Kurtuluşun son gününde sahne alan Hande Ünsal, Susurluk halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ayran Festivali Hande Unsala Bitti 2

Susurluk’ta Yeni Atmosfer

Ayran Festivali adıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında sergiler, söyleşiler, üretici stantları ve kortejler Susurlukluları renkli bir atmosferde buluşturdu. Ancak etkinliklerin en büyük sürprizi, Festivalin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Hande Ünsal’ın konseriydi.

Ayran Festivali Hande Unsala Bitti 3

 “Dolu dolu bir festivaldi”

Belediye Başkanı Nurettin Güney, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ayran Festivali’nin bu akşam Hande Ünsal Konseri ile sonuna geldik. Sergiler, söyleşiler, üreticiler, kortejler ve konserlerle dolu dolu bir festivaldi. Festivalin düzenlenmesinde emek veren tüm mesai arkadaşlarıma ve festivali sahiplenerek her etkinlikte bulunan Susurluk halkına teşekkür ederim. Güzel günler geliyor Susurluk.” dedi.

İlginizi çekebilecek haber ; Susurluk Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan İstifa Etti

Haber: Elif Şahin

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu