Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar

Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar! Bunları Yapmayın!

 

Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar

Ayrılık sonrası bir çok kişi, benzer durumlar yaşamaktadır. Kimisi aşk acısı çeker, kimisi öfkelenir, kimisi arkasından konuşur, kimisi içine kapanır veya barışmaya çalışır. Bunlar az çok bilinen şeylerdir. Peki bunları yapmak doğru mudur? Ayrılık sonrası yapılan hatalar nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim!!

  1. Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar: Durumu Kabul Edin

Tüm ilişkiler ne yazık ki sonsuza kadar devam etmeyebiliyor. İlişkiniz bittiğinde kendinize yapacağınız en büyük iyilik ilişkinin bitmiş olduğunu kabul etmek olacaktır. Bu süreçte acı çekebilirsiniz ve verdiğiniz emekler için üzülebilirsiniz. Böyle bir durumda etrafa güçlü görünmek için duygularınızı saklamayın. Eğer kendinizi üzgün hissediyorsanız etrafa sahte gülücükler saçmayın.

Ayrıca şunu unutmayın ki; ilişkiniz mükemmel olsaydı zaten birlikte olmaya devam ederdiniz. Aranızdaki bağ sandığınız kadar kuvvetli olsaydı ayrılmış olmazdınız. Ayrılık sürecinde olduğunuzu ve bu süreçten en kısa zamanda çıkacağınızı kabul ederseniz çok daha kolay bir şekilde toparlanacağınızdan emin olabilirsiniz.

  1. Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar: Barışmaya Çalışmayın

Ayrılık sonrası yapılan en büyük hatalardan biri de barışmaya çalışmaktır. Eğer sevgiliniz sizinle olmayı gerçekten istiyor olsaydı zaten ayrılma noktasına gelmenize izin vermezdi. Ayrıldıktan sonra elbette çok üzülebilirsiniz fakat bu üzüntüyle sakın eski sevgilinizi arayıp barışmak istemeyin.

Özellikle yalvarmaktan, ağlamaktan uzak durun. Sevgiliniz sizi çok seviyor olsaydı ilişkinizi bitirmek istemezdi ve şartlar ne kadar zor olursa olsun devam etmenin bir yolunu mutlaka bulurdu. Bu nedenle bazen duygularınız çok yoğun olsa dahi karşı taraf sizi istemediğinde vazgeçmeyi bilmelisiniz

  1. Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar: Arkasından Konuşmayın

Biten bir ilişkinin ardından eski sevgiliniz hakkında dedikodu yapmak, kötü konuşmak çok büyük bir saygısızlıktır. İlişkideyken çok sevdiğiniz ve toz konduramadığınız sevgilinizi bir gün içinde dünyanın en kötü insanı ilan etmeyin. Ayrılık sonrası çok yıpranmış, acı çekmiş ve kötü günler geçirmiş olabilirsiniz. Fakat yine de size düşen; çizginizi bozmamak ve eski ilişkinize karşı saygılı olmaktır. Ayrıca eski sevgiliniz ve ilişkiniz hakkında sürekli konuşmak onu unutmanızı da zorlaştıracaktır.

  1. Ayrılık Sonrası Yapılan Hatalar: Hemen Yeni Bir İlişkiye Başlamayın

İlişkiniz bitince kendinizi çok yalnız hissedebilirsiniz. Çivi çiviyi söker diye düşünerek yeni aşklara yelken açmak isteyebilirsiniz. Ancak ayrılığınız henüz yeniyse bu sizin için hiç iyi bir fikir olmayacaktır. Yalnızlığınızı gidermek için yeni birini hayatınıza almak yerine kendi kendinize yetebildiğinizi fark etmelisiniz. Eski ilişkinizi unutmak için veya sadece yalnız kalmamak için bir ilişkiye başlamak çok büyük bir hata olacaktır.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu