Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Kutladı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıldönümü, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Ayvalık Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Kutladı

Ayvalik Turk Polis Teskilatinin Kurulus Yildonumu Kutladi 1
Ayvalık Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Kutladı

Bir Çok İsim Programa Katıldı

Törene; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mesut Ergin, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü Vekili Adnan Davut Yüksel, daire amirleri, gaziler, polis mensupları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, şehit aileleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Tören, Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı ve ardından saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Ayvalik Turk Polis Teskilatinin Kurulus Yildonumu Kutladi 2
Ayvalık Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümü Kutladı

“Allah onlara kaza, bela vermesin”

Törenin ardından, Ayvalık Belediyesi’ne ait Kültür Salonu’nda düzenlenen kokteylde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yıldönümünü kutlayarak, şu ifadeleri kullandı: “Polisimiz, zor şartlarda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayabilmek için jandarma ve sahil güvenlik ile birlikte görev yapan bir kolluk birimimizdir. Bugün Ramazan Bayramı’nın da ilk günü. Ben bu vesileyle tüm halkımızın ve emniyet teşkilatımızın bayramını kutluyorum. Bizler bayramı idrak ederken; polis, jandarma, sahil güvenlik, itfaiye, zabıta, hastane gibi birimler görev yaparak, vatandaşlarımızın sorunlarına fedakarca eğilmektedirler. Allah onlara kaza, bela vermesin. Allah yardımcıları olsun.”

Ayvalik Turk Polis Teskilatinin Kurulus Yildonumu Kutladi 3

Haber: İHA

Polis Teşkilatı Yıl Dönümünde Ustaoğlu’nu Unutmadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu