Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ın ‘Vazo’ Çöp Kutuları Sosyal Medyanın Gündeminde

Ayvalık Belediyesi'nin sokaklarını süsleyen vazo şeklindeki çöp kutuları, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir sosyal medya kullanıcısı olan Yiğit Can Çiğdem, çöp kutularını vazo olarak nitelendirerek çektiği video ile dikkatleri üzerine çekti.

Ayvalık’ın ‘Vazo’ Çöp Kutuları Sosyal Medyanın Gündeminde

Ayvalikin Vazo Cop Kutulari Sosyal Medyanin Gundeminde 1

Ayvalık’ın Çöp Kutularına Hikaye Yazdı

Yiğit Can Çiğdem çektiği videoda, çöp kutularını vazo olarak tanımlayarak üzerine duygusal bir hikaye yazdı. Çiğdem yazdığı hikayede “Sokağın başında bir çöp var ne zaman görsem devrilmiş halde. Bizim komşuya sordum ‘ya ne oldu bu çöp kovalarını kim deviriyor?’ diye. ‘Sen vazoya çöp mü attın’ dedi. ‘Nasıl yani ne vazosu’ dedim. ‘Biz ne zamandır o uzun çöpe bir şey atmıyoruz. Ne zaman çöp atsak devrilir mahalleyi pisletir. Bir gün biri çelenk koydu içine baktık bunda ses yok ne zaman çiçekler soldu o zaman devrildi. Şimdi elinde çiçek bitki dal olanlar ona bırakıyorlar. Adı da vazo oldu öyle. Biz alıştık vallahi kocaman vazomuz var diye seviniyoruz şimdi. İlk başta çok çektir ama her yer kokuyordu bunun yüzünden’” ifadelerine yer verdi.

Ayvalikin Vazo Cop Kutulari Sosyal Medyanin Gundeminde 2

Sosyal Medya Kullanıcıların İlgisini Çekti

Yapılan paylaşım diğer sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekti. Videonun altına gelen yorumlar arasında  “Neden bana bu kadar huzur verdi bu video”, “Demek ki amacı dışında kullanmamak lazım bu vazoyu”, “Ayvalık’ta değişik kafalar var cidden”, “Hayat duygusal çöp kutuları için çok zor”, “Bazen Ayvalık’ta ki vazo olmak istersin”, “Bir çöp ne kadar derin hissedebilirse o kadar derin hissettim” ifadeleri yer aldı

Ayvalikin Vazo Cop Kutulari Sosyal Medyanin Gundeminde 3

Haber: Bülten

Ayvalık Aşıklar Tepesine Başka Açıdan Seyir Alanı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu