Gündemİlçe Haberleri

Baharın Gelişiyle Çiçek Satışları Arttı

Burhaniye ilçesinde, bahar aylarının gelmesiyle birlikte bahçelerde hareketlilik yaşanıyor. İlçede, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar bahçelerini çiçeklerle donatma telaşına kapıldı.

Baharın Gelişiyle Çiçek Satışları Arttı

Baharin Gelisiyle Cicek Satislari Artti

İşler Baharla Birlikte Çiçek Açtı

Mevsimlik çiçeklerin talebindeki artışı değerlendiren Burhaniye’deki çiçekçi Ahmet Açıkgöz, baharın gelişiyle birlikte işlerinin yoğunlaştığını belirtti. Açıkgöz, “Baharın gelmesiyle birlikte bütün çiçekçilerde yoğunluk başladı. Sonbaharda daha çok meyve fidanları satılırken, ilkbaharda mevsimlik çiçekler daha çok tercih ediliyor” dedi. Bahçelerin çeşitli renklerle süslendiğini ve çiçeklerin bu mekânlara ayrı bir canlılık kattığını dile getirdi.

Baharin Gelisiyle Cicek Satislari Artti 2

“Almamak mümkün değil”

Çiçek almak için çiçekçilere akın edenlerden biri olan emekli bankacı Mustafa Karabıyık da, çiçeklerin güzelliğine hayran kaldığını ifade ederek, “Çiçekler çok güzel olmuş. Almamak mümkün değil. Bahçeme dikeceğim” şeklinde konuştu. Burhaniye’de baharın müjdecisi olan çiçek satışlarıyla birlikte, ilçe sakinleri bahçelerini rengârenk çiçeklerle süsleyerek doğanın keyfini çıkarıyorlar.

Haber: İHA

Bigadiç’in Topraklarına Şehitlerin Anısına Çiçek Yağdı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu