İlçe HaberleriGündem

Bahçavan’dan Yangın Sonrası: “Geçmiş Olsun”

Bahçavan’dan Yangın Sonrası: “Geçmiş Olsun”

 

Bahçavan’dan Yangın Sonrası: “Geçmiş Olsun”. Dursunbey İlçesi Aşağı Yağcılar Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrası İlçe Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan açıklamada bulundu.

SAMANLIKTA YANGIN ÇIKTI

Dursunbey İlçesi Aşağı Yağcılar Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrası İlçe Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan açıklamada bulundu. Aşağı Yağcılar Mahallesi’nde bir vatandaşın samanlık deposunda meydana gelen yangına olay yerine gelen ekipler tarafından müdahale edildi. İtfaiye ve zabıta ekipleri tarafından yapılan müdahale ile yangın kısa sürede söndürüldü.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan meydana gelen yangın ile ilgili geçmiş olsun dileklerini ileten bir açıklamada bulundu. Ramazan Bahçavan açıklamasında, “Bir vatandaşımıza ait Samanlık deposunda henüz bilinmeyen bir sebeple meydana gelen yangın evlere sıçramadan İtfaiye ekiplerimizce kısa sürede söndürüldü. Olay yerine Dursunbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimizi, araç ve diğer ekipmanlarımızı sevk ettik. Yaşanan üzücü hadiseden dolayı başta deponun sahibi olmak üzere tüm hemşerilerimize geçmiş olsun.” İafdelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu