GündemSiyasetTürkiye Gündemi

BAHÇELİ’DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

MHP lideri Devlet Bahçeli Hakkari’de yaşanan hain terör saldırısına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hakkâri’deki terör saldırısında bir anne ve bebeğinin şehit edilmesine sert tepki gösterdi. PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan anne ve bebeğin ölümünden duyduğu derin üzüntüyü ifade eden Bahçeli, “Ey caniler, ey insanlığın utanç vesikaları, ey esfel-i safilinler, ne istediniz bir anadan? Nasıl kıydınız bir sabiye? PKK bebek katilidir,anaların can düşmanıdır. PKK FETÖ’yle birlikte Haçlı emellerinin kiralık tetikçisi, Türk milletine kin duyan mihrakların karanlık bekçisidir” dedi. Bahçeli, “Hainlere taviz yok, bebek katillerine hoşgörü yok. Dayanacağız, katlanacağız, sabredeceğiz, üzerlerine üzerlerine gideceğiz,sımsıkı kenetleneceğiz, şerefsizleri fitne ve ihanetlerinde boğacağız. Herkes eşittir Türkiye diyeceğiz, millet birdir, o da Türk milletidir diye haykıracağız” ifadesini kullandı.

Bahçeli’nin Twitter hesabından yaptığı açıklamalar ise şöyle: ”Hem eşini hem de yavrusunu şehit veren Astsubay Çavuş Serkan Karakaya evladımızın şu sözleri ise vicdanlara yıldırım gibi düşmüştür: “İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda ettik. Allah milletimize, devletimize, askerimize, polisimize zeval vermesin. Vatan sağolsun.”

”Kahramanımızın bu ibret verici sözleri metanetin, imanın, sabrın, samimiyetin, fedakârlığın, cesaretin, dirayetin, kısacası adam gibi adamlığın izharı, ilanı ve arşa ulaşan ifadesidir. Üzüntümüz ne kadar büyük olsa da, Astsubay Çavuşumuzla övünüyor, şahsını kucaklıyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu