GündemSporTürkiye Gündemi

Bakandan Milli Sporculara Mesaj

Yeni dönemde Doktor Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yerine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Osman Aşkın Bak geldi. İki Bakan heyecanlı maçı izledi.

 

Bakandan Milli Sporculara Mesaj… Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ayrıca, bu mesajında  ” Tekvando Dünya Şampiyonası’nda tarihimizde ilk kez takım halinde şampiyon olan milli sporcularımızı kutluyorum’’ dedi. Dahası, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray x Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak maç sonrası Galatasarayı tebrik etti. Ayrıca gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Dahası, “Ülkemizin iki güzide takımı GS ve Fenerbahçe’nin derbisine geldik.” dedi. Ayrıca, Galatasaray’ı tebrik ediyoruz. Çok güzel bir ortamda geçti ve güzel bir maç oldu. Yönetimi, camiayı tebrik ediyoruz. Okan hoca Dursun Başkanı tebrik ediyoruz. Şampiyonlar Liginde GS ‘yi tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

YENİ BAKAN OSMAN AŞKIN BAK

Yeni dönemde Doktor Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yerine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Osman Aşkın Bak geldi. Bak, pek çok kulüpte de üst düzey yöneticilik yaptı.

Yeni Kabine önceki gün açıklandı ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak oldu. Bak açıklama sonrası, “ Türkiye Yüzyılı kabinesinde milletimize Gençlik ve Spor Bakanı olarak hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın@RTErdogan ‘a şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nı Gençliğin ve Sporun Yüzyılı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. “dedi.

 

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu