Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

BALBUCKS İkinci Şubesini Açıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS, Başkan Yücel Yılmaz'ın liderliğindeki vizyonuyla bir adım daha ilerleyerek ikinci şubesini Avlu'da açmaya hazırlanıyor.

BALBUCKS İkinci Şubesini Açıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS, Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğindeki vizyonuyla bir adım daha ilerleyerek ikinci şubesini Avlu’da açmaya hazırlanıyor.

Uygun fiyatlarıyla ün salmış sıcak-soğuk içecekler, sandviçler ve tatlılardan oluşan geniş ürün yelpazesiyle BALBUCKS, Tarihi Zağnos Paşa Camisi Meydanı’ndaki ilk şubesinden sonra Balıkesir Avlu’da da Balıkesirli vatandaşlara nezih bir ortamda hizmet sunacak.

Başkan Yücel Yılmaz’ın liderliğindeki BALBUCKS kafeler, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekti ve özellikle gençlerin ve ünlülerin tercih ettiği bir marka haline geldi. BALBUCKS’ın ikinci şubesinin açılmasıyla birlikte, geniş ürün yelpazesiyle lezzet tutkunlarına yeni bir mekan daha sunulacak.

Balbucks İkinci Şubesini Açıyor

İlerleyen zamanda planlanan şubeleşme çalışmalarıyla BALBUCKS, 20 ilçenin tamamında daha fazla noktada hizmet vermeyi hedefliyor. Yücel Yılmaz’ın yönetimindeki BALBUCKS, uygun fiyatlı, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle Balıkesirli vatandaşlara keyifli bir kafe deneyimi sunmaya devam edecek. Açılışın ise çok yakında gerçekleşeceği belirtiliyor.

 

Burak Meriç

Balıkesir’de Balbucks’a Yoğun İlgi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu