Dünyadan HaberlerGündem

BALDER’in 10. Olağan Genel Kurulunda Yeni Başkan Ferruh Fidan

Dernek üyelerinin oy birliğiyle onayladığı Fidan, BALDER'in 10. dönem başkanı olarak seçildi.

BALDER’in 10. Olağan Genel Kurulunda Yeni Başkan Ferruh Fidan

Dernek üyelerinin oy birliğiyle onayladığı Fidan, BALDER’in 10. dönem başkanı olarak seçildi.

Almanya, Duisburg Rheinhausen’de gerçekleşen Almanya Balıkesirliler Derneği (BALDER)’in 10. Olağan Genel Kurulu, dernek üyelerini bir araya getirerek önemli bir dönemeçte yeni yönetim kurulu için adımlar atıldı. Dört dönem boyunca derneğin başkanlığını üstlenmiş olan Kemal Kanıkurumaz’ın aday olmaması, kongrede Ferruh Fidan’ın tek aday olarak gösterilmesine neden oldu. Dernek üyelerinin oy birliğiyle onayladığı Fidan, BALDER’ın 10. dönem başkanı olarak seçildi.

Balderin 10. Olagan Genel Kurulunda Yeni Baskan Ferruh Fidan 1

Toplantı, dernek üyelerin katılımı ve seçim sonuçlarıyla birlikte yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulları da belirlendi. Yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Ali Ergin, Ahmet Emin Kanıkurumaz, Celal Onart, Mehmet Semercioğlu,Mustafa Ibiroğlu, Selin Fidan, Önder Bulaşma, Metin Köyden, Ferhat Orta, Hatice Ulaş, Ahmet Aydemir ve Halil Semercioğlu yer alıyor.

Denetim kuruluna Kemal Kanıkurumaz, Adnan Kırlioğlu ve Yalçın Aşçı seçilirken, disiplin kurulu üyeleri olarak ise Rafet Gümüş, Adem Ateş ve Cengiz Kırlioğlu göreve başladı.

Fidan’a Yeni Görev, Kanıkurumaz’dan Destek Sözü

Duisburg Rheinhausen’de gerçekleşen BALDER’ın 10. Olağan Genel Kurulu’nda, 4 dönem boyunca derneğin başkanlığını üstlenmiş olan Kemal Kanıkurumaz, yeni başkan Ferruh Fidan’a başarılar dilerken, gelecekte de derneğin yanında olacağını ve yardımlarını esirgemeyeceğini belirtti.

Kanıkurumaz, yaptığı açıklamada, “Ferruh Fidan’ın başkanlığına seçilmesi beni gururlandırıyor. 4 dönem boyunca derneğimizi başarıyla temsil ettim, ancak artık yeni bir döneme geçiyoruz. Ferruh Fidan’a bu önemli görevde başarılar diliyorum. Gelecekte de derneğin yanında olacağım, her türlü destek ve yardımı eksik etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Yeni başkan Ferruh Fidan da Kanıkurumaz’a teşekkür ederek, “Kemal Kanıkurumaz’ın başkanlığı döneminde derneğimiz büyük başarılara imza attı. Kendisinin deneyimi ve destekleri bizim için çok değerli. Gelecekte de birlikte çalışarak derneğimizi daha da ileri taşımak için çaba göstereceğiz” dedi.

Yeni yönetim ve kurulların göreve gelmesiyle birlikte, BALDER önemli adımlar atmayı ve toplum içindeki etkisini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Balıkesir Emniyet Ekipleri Bilinç İçin Sokaklarda

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu