Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Emniyet Ekipleri Bilinç İçin Sokaklarda

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında merkez ve ilçeleri gezeye devam ediyor. “En İyi Narkotik Polisi Anne” ve “Narko Nokta” bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Emniyet Ekipleri Bilinç İçin Sokaklarda

Balikesir Emniyet Ekipleri Egitim Icin Sokaklarda 1
Balıkesir Emniyet Ekipleri Bilinç İçin Sokaklarda

Vatandaşlarla Destek Hattı Paylaşıldı

29 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetlerde, il genelinde uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yaratma amacı güdülen projeler kapsamında vatandaşlar bilgilendirildi. Bu kapsamda, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “En İyi Narkotik Polisi Anne” ve “Narko Nokta” projeleriyle birlikte Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı Alo 191 hakkında detaylı bilgiler sunarak vatandaşların katılımını sağladı.

Broşür İle İzlenecek Yollar Öğretildi

Dağıtılan broşürlerle madde bağımlılığına dair önemli bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte, madde bağımlılığı, bağımlı bireylerin özellikleri, sokak satıcılarının tanınması, narkotik maddelerin sokak isimleri, şüpheli mekanların yerleri, bağımlılık yapan maddelerin kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için alınabilecek önlemler konularında geniş bir bilgi yelpazesi sunuldu.

Eğitim Devam Edecek

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, toplumun bilinçlenmesini sağlamak adına düzenlediği bu etkinliklerle uyuşturucuyla mücadelede toplumsal destek ve işbirliğini artırmayı hedefliyor. Vatandaşlar, bu tür bilinçlendirme çalışmaları sayesinde uyuşturucuyla mücadelede daha etkili bir rol oynama imkanına sahip oluyor.

Haber: Bülten

Balıkesir Emniyet Ekipleri Bilinç İçin Sokaklarda

Emniyetten 220 Çocuğa Can Güvenliği Eğitimi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu