İlçe Haberleri

Balıkesir Baro Başkanı Karakaşlı’dan Zafer Bayramı Mesajı

Balıkesir Baro Başkanı Karakaşlı’dan Zafer Bayramı Mesajı. Balıkesir Barosu Başkanı Nadir Karakaşlı 30 Ağustos Zafer Bayramı için mesaj yayımladı. Başkan Karakaşlı, mesajında bu zaferin dünya tarihine de önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

 

&Quot;≪/P

 

Balıkesir Baro Başkanı Karakaşlı’dan Zafer Bayramı Mesajı. Balıkesir Barosu Başkanı Nadir Karakaşlı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Özellikle Atatürk’ün “Geldikleri gibi giderler.” sözüne vurgu yaptı.

Atatürk’ün kahramanlığına vurgu yaptı

Başkan Karakaşlı, mesajında şunları söyledi: “26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muhaberesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının işgalci emperyalist güçlere karşı gösterdikleri eşsiz kahramanlıktır. Bu kahramanlık neticesinde 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle taçlanmıştır.”

“İnsanlık örneği”

Ayrıca, mesajında 30 Ağustos Zaferi’nin sadece Türk milletinin değil, tüm mazlum uluslara ve insanlığa örnek olduğunu iletti. Başkan Karakaşlı, zaferin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı önemli bir tarih olduğunu ifade etti.

Atatürk’ün sözünü hatırlattı

Başkan Karakaşlı, mesajının devamında, Türk Milleti’nin bağımsızlık mücadelesinin devam ettiğini iletti. Ayrıca bu mücadeleye karşı çıkmaya çalışanların başarılı olamayacaklarına vurgu yaptı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geldikleri gibi giderler.” sözünü hatırlattı.

Herkesin Zafer Bayramını kutladı

Balıkesir Barosu mensupları olarak, Ulusumuzun ve Balıkesir halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutladıklarını iletti. Başkan Karakaşlı, Sevgili Önderleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da saygıyla anarak mesajını tamamladı.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Elif Şahin

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu