İlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir Büyükşehir’de Bayram Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde büyükşehir belediyesi personeliyle bayramlaşma etkinliği düzenledi.

Balıkesir Büyükşehir’de Bayram Coşkusu

Balikesir Buyuksehirde Bayram Coskusu 1
Balıkesir Büyükşehir’De Bayram Coşkusu

Personellerle Bayramlaştı

Başkan Akın, bayram öncesinde belediyenin farklı birimlerinden başlayarak personeliyle bir araya geldi ve bayramlaştı. Başkan Ahmet Akın, öncelikle Yol Yapım, Bakım ve Onarım, Fen İşleri ve Kent Estetiği Dairesi’ne bağlı birimlerin bulunduğu kampüsü ziyaret ederek burada çalışan personelle bir araya geldi. Ardından Balıkesir Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (BASKİ) binasını ziyaret eden Başkan Akın, tüm personelle yakından ilgilendi.

Balikesir Buyuksehirde Bayram Coskusu 2

“Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız”

Personelin samimi ve sevgi dolu karşılamasıyla karşılaşan Başkan Ahmet Akın, çalışma arkadaşlarına işlerinde kolaylıklar dileyip, Ramazan Bayramlarını tebrik ederek şunları söyledi: “Biz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak kocaman bir aileyiz. Büyükşehir Ailem’le ilk bayramlaşmamız. Tüm personelimiz bizim için çok kıymetli ve değerli. Hep birlikte güzel bir uyum ve huzurla, Balıkesir için çalışmaya devam edeceğiz.”

Haber: Bülten

Başkan Ahmet Akın Balıkesirli Hemşehrileriyle Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu