Özel Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir Büyükşehir’de Devir Teslim Gerçekleşti

31 Mart Yerel Seçimlerinde %51.1 oy oranıyla seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ahmet Akın bugün düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı. Ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde devir teslim gerçekleşti. 

Balıkesir Büyükşehir’de Devir Teslim Gerçekleşti

585 Yatay 470 Dikey 1
Balıkesir Büyükşehir’De Devir Teslim Gerçekleşti

Devir teslim töreni Balıkesir Büyükşehir Belediye Binasında gerçekleşti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a görevi eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz teslim etti.

“Ahmet Akın kardeşimizi başkanımızı tebrik ediyoruz”

Yılmaz törende, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım hoş geldiniz. Balıkesir güzel bir seçim kampanyası geçirdi. 31 Mart 20 ilçe belediye başkanımızın ve büyükşehir belediye başkanımızın belirlendiği  bir süreç oldu. Cumhuriyet’imiz, demokrasimiz tıkır tıkır işliyor. Medeni bir şekilde yaşanan seçim gereği tecelli ediliyor. Güzel bir oy farkıyla kazanan Ahmet Akın kardeşimizi başkanımızı tebrik ediyoruz. Onurla 5 yıl hizmet ettiğimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin mührünü ve mazbatasını aldı. Devir teslim tutanağını kendisine teslim ediyoruz. Seçilen arkadaşlarımıza ne zaman isterlerse yardımcı olacağımıza söz veriyorum.” dedi.

“Sevgili başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyoruz”

Ahmet Akın törende, ” Sevgili başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Verdiği emekler için yaptığı hizmetler için. İnşallah yeni dönemde Balıkesir hakkı, hukuku, adaleti bir dönem yaparız hep birlikte. Tecrübelerinizden de yararlanarak daha öncede söylemiştim seçilen seçilmeyen  bütün arkadaşlarla tecrübeler en önemlisi tecrübelerden de yararlanarak yeni meclis üyelerimizle belediye başkanlarımızla Kuva-i Milliye’nin baş şehrinin nasıl olduğunu inşallah hep birlikte Türkiye’ye göstereceğiz. Teşekkür ediyorum.

Haber: Elif Şahin

Ahmet Akın Mazbatasını Aldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu