Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Denizinde Hayalet Ağlar

Balıkesir Denizinde Hayalet Ağlar. Hayalet ağ projesi başladı. Balıkesir’de Hayalet ağ projesi yaşama geçti.

 

Balıkesir Denizinde Hayalet Ağlar. Hayalet Ağ Projesi Başladı. Balıkesir’de Hayalet Ağ Projesi Yaşama Geçti.

Balıkesir Denizinde Hayalet Ağlar Balıkesir denizinde hayalet. Hayalet ağ projesi başladı. Balıkesir’de Hayalet ağ projesi yaşama geçti. Böylelikle, Balıkesir, denizlerde temizlik konusunda elzem bir adım attı. İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, “Hayalet Ağlar Projesi Kapsamında Denizlerimizi Temizlemeye Devam Ediyoruz” dedi.

Proje Rutin Aralıklarla Sürüyor

Balıkesir’de deniz temizliği konusunda toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla Hayalet Ağlar Projesi dikkat çekti. Ayrıca, dalgıçlar eşliğinde Bandırma Sahili’nde deniz dibi ve sahil temizliği gerçekleşti. Tarım İl Müdürü Erkan Alkan müdürlük koordinasyonundaki çalışmaya ilişkin bir konuşma yaptı. Alkan, proje ile ilgili konuştu. Dahası, “ İl Müdürlüğümüz koordinasyonunda Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 18 Mart Üniversitesi ile birlikte yürüttük” dedi.

311Fqas

Dalgıçlar 13 Bin metrekare Gırgır Ağlarını Dönüşüme Kazandırıyor

Hayalet Ağlar Projesiyle deniz temizliği rutin aralıkta yürütülüyor. Ayrıca, deniz dibinden dalgıçların çıkardığı yaklaşık 13bin metrekare gırgır ağları geri dönüşüme kazandırılıyor. Böylelikle, beyaz eşya sektörü olmak üzere plastik sanayinde kullanılmak üzere değerlendirilecek.

Tekne Sahipleri Ağlarını Koyabilir

Müdür Alkan, kurulumu devam eden tekne sahiplerinin ağlarını koyabileceği barakalarda inceleme yaptı. Ayrıca, Bandırma İlçesi S.S. Çakıl Köyü ve Çevresi Su Ürünleri Kooperatifi hizmet binasında inceleme gerçekleştirdi. Daha sonra, Çakıl Köyü Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Turhan Çavdar, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Duran Erdenle birlikte ziyaretler yaptı. Ayrıca, ziyarete Bandırma İlçe Müdürü Murat Güngörmez ve teknik personeller eşlik etti.

Muhammed Can Akyürek

Daha Fazlası İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu