EğitimGündemİlçe Haberleri

Balıkesir Kitap Dostu Nesil Yetiştiriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı ziyaretleri devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, ziyaretler kapsamında ilkokul ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Balıkesir Kitap Dostu Nesil Yetiştiriyor

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, okul ziyaretleri kapsamında ilkokul ziyaretleri yaparak minik öğrencilerle bir araya geliyor. Okul ziyaretleri kapsamında Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulunu ziyaret eden Müdür Ciğer, öğrencilerle bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi. Yanında getirdikleri hikaye kitaplarını öğrencilere hediye eden Yaşar Ciğer kitap okumanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

İl Müdürü Ciğer: “Kitaplar Geleceğimiz, Kitap Dostu okuyan bir nesil yetiştirmek, Edremit’te kitabı sevdirmek en önemli hedeflerimizden, her bir öğrencimiz bizim en büyük değerimizdir. Bugün, Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokulunda, içlerinde bitmeyen enerji ve öğrenme isteği bulunan, minik 1. Sınıflarımızı ziyaret ettik, kitaplar hediye ettik” dedi. Okul öğretmen ve yöneticilerinden 2024 yılı çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesirli Gençler İftarda Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu