Gündem

Balıkesir SMMMO’nda Ruhsat Töreni Gerçekleşti

Balıkesir SMMMO’nda Ruhsat Töreni Gerçekleşti

 

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı  Ertuğ Aslan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarını başarıyla tamamlayan ve ruhsatını almaya hak kazananlara belgelerini oda binasında düzenlenen törenle verdi.

 

Ruhsat Almaya Hak Kazandılar

Başkan Aslan törende yaptığı konuşmada, “Her geçen gün daha da büyüyen mesleki ailemizin yeni üyelerine merhaba demek ve ruhsatlarını kendilerine teslim etmek için bu güzel günde bir aradayız. Bugün bir kez daha 3568 Sayılı meslek yasamızda ve ilgili yönetmeliklerde hükümleri belirlenen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarını başarıyla tamamlayan ve ruhsatını almaya hak kazanan arkadaşlarımızı aramızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepsini tek tek tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum ”dedi.

 

3B1Bd36B 72B8 44E2 Aa78 Ae59B4F9D318

 

Zorlu Yolculukta Başarı Elde Ettiler

Başkan Aslan, “Daha önceki beyanatlarımda da söylediğim üzere günümüzde bir SMMM’nin yetişmesi oldukça meşakkatli ve sabır isteyen, özveri isteyen bir süreçtir. Mesleğimize girişte gösterilen teveccüh oldukça yüksektir ve bu durum bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Günümüzde yaklaşık on yılı bulan bir eğitim birikimi neticesinde bu ruhsatlar elde edilmektedir. Dört yıllık lisans eğitimlerinin ardından mesleğin stajyeri olmak için gerekli sınavı kazanan, ardından üç yıl staj yapıp nihayetinde SMMM yeterlilik sınavlarını da başarıyla tamamlayan arkadaşlarımız zorlu yolculuğun sonunda ancak SMMM ruhsatına ulaşabilmektedir.”  İfadelerini kullandı.

12 Kişi Mesleğe Giriş Yaptı

Aslan ayrıca“Bugün aramıza bu zorlu yolculuğu tamamlayarak yeni katılan 12 meslektaşımız için Ruhsat Töreni gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede ruhsat almaya hak kazanmış; Sadık AKSU , Kadir DİNÇER, Simge AKKAYA Dilek UNCEL, Can KAYABEY, Mehmet KARAKUZU, Didem YURTAN, Fatih SUSAN, Devrim Bahar KAYA, Muharrem Serkan GÜLER, Enver BULUT ve Muzaffer TANLI’ yı ve ailelerini tebrik ediyor, iş yaşamlarında bol kazanç ve sağlık diliyorum.”şeklinde konuştu. Haber: Nursima Akyürek

 

Ruhsat

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu